OCI A CASA

Què podeu fer a casa durant la quarantena pel coronavirus: Agenda del 20 de març

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Per agafar forces i començar el dia amb energia, podeu començar practicant una revitalitzant classe de zumba. Després potser us ve de gust viatjar virtualment fins a París per entrar al Museu del Louvre, on és possible passejar entre obres mestres com la ‘Monna Lisa’ i la ‘Venus de Milo’.

Per als que estan una mica atabalats amb la convivència domèstica, es poden relaxar i prendre nota en una conferència sobre relacions de parella en temps del coronavirus. A l’hora del berenar podreu disfrutar d’una sessió de cine amb els més menuts de casa. Més tard, per abstreure-us una estona d’aquesta situació tan complexa que ens ha tocat viure, podeu disfrutar de l’òpera ‘Madame Butterfly’.

10.00 HORES

El canal oficial Stong by Zumba a Youtube ofereix classes de zumba, un entrenament d’alta intensitat que combina exercicis cardiovasculars, exercicis pliomètrics i moviments fets amb el mateix pes corporal, tot sincronitzat amb la música. Es tracta de classes d’entre 20 i 30 minuts per practicar al saló de casa.

12.00 HORES

El Museu del Louvre ofereix visites virtuals a través de la pestanya ‘Collection & Louvre Palace’. Aquí es presenta la història del museu parisenc, així com detalls dels pavellons, els seus jardins i processos de restauració. No obstant, el plat fort és la possibilitat de passejar virtualment entre les obres mestres (la ‘Monna Lisa’ i la ‘Venus de Milo’), les vinculades a la Revolució francesa del període napoleònic i de Lluís XIV, així com els retrats i les joies més importants del seu patrimoni.

17.00 HORES

Pack Màgic posa a l’abast de les famílies les seves pel·lícules per veure-les còmodament a casa. Cada 48 hores es publicarà un film nou, que es podrà veure al canal de Youtube de Pack Màgic. Aquesta tarda, els petits de casa es podran divertir veient ‘L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta’.

18.00 HORES

Notícies relacionades

Patricia Ramírez i Silvia Congost, autores de ‘Diez maneras de carregarte tu relación de pareja’ imparteixen una conferència ‘online’ (@megustaleer) sobre les relacions de parella en temps del coronavirus. 

20.00 HORES

El Gran Teatre del Liceu també apuja el teló virtual oferint una àmplia programació per aquests dies. A través de les xarxes, la web del Liceu i la plataforma My Opera Player (www.myoperaplayer.com), en col·laboració amb el Teatro Real, posa a disposició diferents òperes i espectacles. Aquesta tarda es pot veure l’òpera ‘Madame Butterfly’, de Giacomo Puccini.