OCI A CASA

Què podeu fer a casa en la quarantena pel coronavirus: Agenda del 19 de març

allucia32165512 madrid  11 12 2015  dominical  alondra bentley  ca160126192036

allucia32165512 madrid 11 12 2015 dominical alondra bentley ca160126192036

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquest dijous pots passejar virtualment pel Museu Thyssen per descobrir una exposició amb obres inèdites de Rembrandt, el mestre del barroc per excel·lència. Més tard coneixeràs una senzilla i gustosa recepta de bacallà amb tomàquet. Després de la sobretaula, et relaxaràs escoltant un concert acústic i a mitja tarda tindràs l’oportunitat de descobrir el món vegetal de la mà de Stefano Mancuso. Per acabar el dia, podràs riure una estona amb l’espectacle del monologuista Antonio Asencio, més conegut com a Toni Moog.

10.00 HORES

El Museu Thyssen-Bornemisza proposa un passeig virtual dedicat a Rembrandt i la seva faceta com a retratista a Amsterdam. La mostra es compon de 80 pintures mai vistes a Europa. No obstant, la del mestre del barroc no és l’única visita que proposa el centre, ja que n’hi ha moltes altres que pertanyen a exposicions anteriors com la que repassa el vincle entre els pintors impressionistes i els començaments de la fotografia.

11.00 HORES

Eduardo Torras, xef de Les Terrasses de Sant Romà revela una recepta per preparar un suculent bacallà al forn amb alls i tomàquet. Segons el cuiner, es tracta d’un plat saludable i fàcil de cuinar. «El bacallà és el peix blanc amb menys greix, amb una aportació calòrica baixa i és ric en vitamines, minerals i proteïnes», detalla. Oli, farina, quatre alls, un quilo de tomàquet i un llom o ventresca de bacallà són els ingredients necessaris per elaborar aquest plat, que podràs veure pas a pas al canal de Youtube ‘La cocina habla’.

18.00 HORES

Alondra Bentley i Nine Stories ofereixen aquesta tarda un concert acústic per promoure el moviment #paremoslacurva. El recital se celebra en el marc de SONEstrella Galicia. Es pot seguir a través del compte @SON_EG.

18.30 HORES

L’investigador Stefano Mancuso, pioner en l’estudi de la neurobiologia vegetal, impartirà una conferència, que es retransmetrà per ‘streaming’ a través de la web del CCCB, sobre com hauria de canviar la nostra percepció sobre el món vegetal i l’impacte que tindrà en el canvi climàtic. Mancuso ens revelarà la seva revolucionària mirada sobre el món vegetal arran del seu nou llibre ‘La nación de las plantas’ (Galaxia Gutenberg, 2020).

20.00 HORES

Notícies relacionades

El Teatre Lliure estrena avui la iniciativa #LliureAlSofà, un canal de Youtube amb el qual permetrà el visionament gratuït de les seves obres teatrals. Aquest dijous presenta ‘Hamlet’ de William Shakespeare, sota la direcció de Pol López, que va ser distingit amb el Premi Butaca 2016 al millor actor per aquest paper. La representació serà en català, subtitulada en castellà i es podrà veure a través del canal de la plataforma.

22.30 HORES

L’humorista Toni Moog oferirà aquest dijous un fragment del seu espectacle ‘Fortnique’ de forma gratuïta a través d’Instagram Live en el marc de la campanya #YoMeQuedoEnCasa. Sota el lema «Humor para pasar el aislamiento», l’actor català actuarà en directe a Instagram a la mateixa hora i dia que s’havia de reestrenar l’esmentada obra.