OCI A CASA

Què fer a casa en la quarantena pel coronavirus: Agenda del 18 de març

zentauroepp40756747 gente200317192238

zentauroepp40756747 gente200317192238 / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

Aquest dimecres pots començar el dia practicant ioga per relaxar el cos i la ment. També pots acomodar-te al sofà per escoltar una interessant conferència que impartirà el catedràtic Javier Puerto i, ja per acabar, disfrutar d’un recital de poesia i un concert de Rafa Pons. 

10.00 HORES

Elvira Ràfols, impulsora d’Other Plates, imparteix diàriament una classe de ioga i pilates gratuïta i oberta a tot el món a través d’Instagram Live (@otherpilates_yoga). La sessió té una durada de 60 minuts i queda disponible als ‘stories’ durant 24 hores. 

19.30 HORES

La Fundació Banco Santander proposa visualitzar conferències als seus canals de vídeo i xarxes (Instagram, Facebook, Twitter, YouTube). Aquest dimecres tindrà lloc la que porta per títol: ‘Viajes, investigación y ciencias naturales: de Francisco Hernández a Jorge Juan y Malaspina’, que impartirà el catedràtic Javier Puerto.

20.40 HORES

Notícies relacionades

#PATIODEVECINASfest organitza una jornada multicultural gratuïta amb activitats ‘on line’, com un recital de poesia de Noelia Morgana que se celebrarà aquest dimecres i es podrà veure en ‘streaming’ des del casa. Per poder disfrutar d’aquesta audició cal entrar a instagram.com/noelia_morgana

21.25 HORES

El Festival Esperanzah, del Prat de Llobregat, que s’ha aliat amb el cicle En-Canta-Dos, ofereix aquest dimecres un concert amb el cantautor Rafa Pons que es transmet per Instagram. La iniciativa inclou una vintena de propostes (concerts, sobretot, però també xerrades, poesia i fins màgia) fins al dia 29, en una programació qualificada de «solidària, inclusiva i agraïda» (amb els treballadors de la sanitat, la neteja i la seguretat).