A LA REVISTA 'VANITY FAIR'

Surten a la llum les primeres imatges del 'West Side Story' de Spielberg

Es tracta del primer 'remake' en pantalla gran del musical 'West Side Story' des del clàssic de 1961, en què Natalie Wood i Richard Beymer es van ficar a la pell de Maria i Tony

undefined36820662 onbarcelona pelicula west side story200316191327

undefined36820662 onbarcelona pelicula west side story200316191327

2
Es llegeix en minuts
Efe

Les primeres imatges de l’esperada versió de Steven Spielberg de ‘West Side Story’ van ser revelades aquest dilluns a la revista ‘Vanity Fair’, on es poden veure diversos fotogrames de la cinta dels actors protagonistes, Rachel Zegler i Ansel Elgort, en plena acció.

Es tracta del primer ‘remake’ en pantalla gran del musical ‘West Side Story’ des del clàssic de 1961, en què Natalie Wood i Richard Beymer es van ficar a la pell de Maria i Tony, dos adolescents membres de bandes de carrer rivals al Nova York dels anys 50 que viuen una història d’amor.

«‘West Side Story’ ha sigut la temptació persistent a la qual finalment he cedit», va explicar Spielberg a la publicació, afegint que les cançons del musical van ser les primeres peces de cançons populars que es van poder sentir a casa seva.

Estrena al desembre

La nova versió, que s’estrena el 18 de desembre vinent, compta a més amb una de les actrius del repartiment original, Rita Moreno, que en la versió de fa 60 anys li va valer un Oscar a la millor actriu de repartiment per la seva interpretació d’Anita i que aquesta vegada torna amb el personatge de Valentina, dependenta d’una botiga.

De 88 anys, Moreno, que en aquesta entrega és també productora executiva, en el nou film ha cedit el paper d’Anita a l’actriu Ariana DeBose, una reputada actriu de teatre que ha sigut nominada als destacats premis Tony.

Al contrari que el llargmetratge de 1961, entre el repartiment hi ha diversos actors d’ascendència llatina o porto-riquenya que interpreten els personatges hispans, en especial membres de la banda dels Sharks.

Talent de la comunitat hispana

Quan es van anunciar els actors que participarien en la producció cinematogràfica –Zegler fent de Maria, DeBose com Anita, David Álvarez com Bernardo i Josh Andrés Rivera com Chino–, Spielberg va explicar que la seva intenció era reflectir «el talent extraordinari de la comunitat hispana multifacètica dels EUA».

«Tenia moltes ganes d’explicar l’experiència dels porto-riquenys a Nova York, de la immigració en aquest país i les dificultats per guanyar-se la vida, tenir fills i lluitar contra els obstacles de la xenofòbia i els prejudicis racials», va dir el cineasta nord-americà sobre la cinta.

Notícies relacionades

Moreno, per la seva banda, assenyala que aquesta versió prova d’arreglar les coses que estaven «malament» a la cinta original, perquè «la pel·lícula tenia moltes coses que estaven malament, al marge de les moltes coses que estaven molt bé».

Un dels errors, assenyala, era els pocs actors porto-riquenys que el 1961 van formar part del rodatge: «Això és el que s’ha intentat arreglar i millorar, i crec que s’ha fet un molt bon treball», va opinar Moreno.