PREMIS DEL CINE

Sis vestits inoblidables que van fer història a l'alfombra vermella dels Goya

Hi ha actrius que any rere any destaquen per la seva elegància i encert al triar els seus estilismes

captura

captura

2
Es llegeix en minuts
VERÓNICA SEDENYO

Aquest dissabte 25 de gener té lloc l’entrega de la 34a edició dels premis Goya. El teatre Martín Carpena de Málaga és l’escenari triat per a la cerimònia d’aquest any i allà hi seran els fotògrafs que han de cobrir l’esdeveniment. Un any més tots els flaixos estaran posats a l’alfombra vermella dels premis Goya

Les principals figures del panorama interpretatiu nacional es donaran cita als premis Goya 2020. Els actors i les actrius desfilaran davant les càmeres lluint les seves millors gales. Darrere quedaran hores de maquillatge, perruqueria i elecció del vestuari. 

Edició rere edició són habituals les galeries fotogràfiques dels premis Goya, en què s’analitzen al detall els estilismes de les principals estrelles sobre l’alfombra vermella i les llistes dels pitjors i millors vestits que s’hi podran veure. En els premis Goya l’expectació serà la mateixa i els amants dels ‘looks’ de l’alfombra vermella ja compten les hores per delectar-se amb uns vestits d’infart. 

Actrius com Penélope CruzBlanca Suárez o Elena Anaya solen estar sempre entre les més elegants de l’alfombra vermella dels premis Goya. Per això, no podien faltar en la següent selecció en què hem destacat sis vestits inoblidables que van fer història a l’alfombra vermella dels premis Goya

Elena Anaya 

El vestit d’estil grec, firmat per Lanvin, que va lluir Elena Anaya en els premis Goya 2012 és difícil d’oblidar. L’actriu va delectar amb un vestit de color marfil amb només un tirant. Elena Anaya va completar el seu ‘look’ d’alfombra vermella amb un imponent collaret. 

Penélope Cruz

Penélope Cruz

Penélope Cruz és una de les grans reines de l’alfombra vermella dels premis Goya. Any rere any l’actriu madrilenya triomfa amb els seus ‘looks’ escollits per desfilar davant les càmeres. El negre és un dels seus colors preferits i aquest és el que va triar per a l’entrega dels premis Goya 2009. Una peça de Chanel d’encaix negre va ser el vestit pel qual va apostar Penélope Cruz aquell any. El seu ‘look’ d’alfombra vermella per als Goya el va completar deixant la seva cabellera deixada anar i recollint només la part alta dels seus cabells. 

María Valverde

L’originalitat va ser la nota predominant del ‘look’ triat per María Valverde per als premis Goya 2012. L’actriu va aparèixer a l’alfombra vermella amb un vestit de color nude de Dior. Aquest vestit de màniga llarga i que recordava una túnica li quedava com un guant. El seu pentinat i les joies de Bulgari amb què la va fotografiar van sumar tota mena d’elogis entre els més entesos en moda. 

Blanca Suárez

Un altre dels vestits més recordats de la història de l’alfombra vermella dels premis Goya és el Zuhair Murad que va lluir Blanca Suárez l’any 2015. Aquest vestit de color albergínia, de màniga llarga, transparències, pedreria i una faldilla imponent va ser d’allò més imponent. 

Nieves Alvárez 

Notícies relacionades

La model Nieves Álvarez va vestir als premis Goya 2013 un disseny de Stephane Rolland. La gallega es va exhibir davant els fotògrafs amb un impressionant vestit en negre, blanc i vermell. La flor al pit és la peça clau d’aquest vestit que va lluir Nieves Álvarez als Goya

Leonor Watling 

L’última edició dels premis Goya va deixar una sèrie de vestits inoblidables. Un dels més recordats és l’Stella McCartney que va vestir Leonor Watling. Aquest vestit vermell de màniga llarga s’ajustava a la perfecció a la silueta de l’artista que, a més, va enamorar amb la seva cabellera deixada anar a l’estil dels anys 20.