CONCERT AL PALAU SANT JORDI

Bogeria a Barcelona per Rosalía

Amb les entrades exhaurides, la cantant porta al recinte barceloní el flamenc fusió d''El mal querer'

TMB habilita un servei especial d'autobusos amb motiu dels recitals de l'estrella de 'Malamente'

zentauroepp51266677 graf5189  barcelona  07 12 2019   la cantante rosal a  consa191207215924

zentauroepp51266677 graf5189 barcelona 07 12 2019 la cantante rosal a consa191207215924 / Quique Garcia

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El concert que Rosalía ofereix aquest dissabte a la nit a Barcelona ha desencadenat la bogeria al Palau Sant Jordi. Centenars de fans s’amuntegaven hores abans davant les portes del recinte per no perdre’s la primera de les dues actuacions de l’artista d’aquest cap de setmana a la ciutat. Els concerts d’aquest dissabte i diumenge suposen la parada al del Wizink Center de Madrid dins de la seva gira d’‘El mal querer’.

L’estrella deSant Esteve Sesrovirespresenta al Sant Jordi el flamenc fusió d’‘El mal querer’el seu treball més destacat i que inclou una picada d’ullet a les arts visuals, la moda i la coreografia. «Us vull dir una cosa: aquest ha sigut el millor any de la meva vida», ha confessat des de l’escenari l’artista, que s’ha emocionat al veure el recinte «tan ple». 

Els primers en arribar al Sant Jordi ho van fer a les tres de la matinada per poder ser «el més a prop possible» de l’escenari i veure Rosalía a pocs metres i fins i tot poder examinar «les ungles» de l’artista. Els fans que feien cua aprofitaven les hores d’espera per jugar a cartes, acabar de maquillar-se a l’estil del seu ídol i fins i tot per estudiar de cara als exàmens de la universitat.

Per garantirl’accés als concerts a Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha habilitat per a aquest dissabte i diumenge un servei especial d’autobusos de baixada entre el Sant Jordi i la plaça Espanya quan acabin els concerts a partir de les 22.15 hores. Per accedir al Sant Jordi, TMB recomana agafar la línia 150 d’autobús, que surt de plaça Espanya, que ha sigut reforçada per a l’ocasió. Recorden que dissabte el servei de metro funciona tota la nit i diumenge, fins a mitjanit.

Amb el single principal de l’àlbum, ‘Malamente’, va obtenir sis nominacions alsGrammy Llatí, emportant-se a casa els premis a la Millor Cançó Alternativa i Millor Actuació Urban Fusion.

Aquest any, Rosalía ha aparegut al costat de James Blake en el llançament del seu single ‘Barefoot in the Park’, i ha fet quatre llançaments addicionals: ’Yo x Ti, Tu x Mi’ amb Ozuna, la doble cançó ‘Milionària & Dio$ No$ Libre del Dinero’, ‘Aute Cuture’ i ‘Con Altura’ amb J Balvin i El Guincho.

Projecció mundial

Notícies relacionades

L’artista ha aconseguit que el vídeo de ‘Con Altura’ sigui el més vist el 2019 d’una artista principal femenina, i ha arribat al número 1 a la llista de vídeos musicals globals de YouTube i amb què Rosalía acaba de guanyar els seus dos primers premis MTV VMA.

Han sigut decisives en la seva projecció mundial les seves actuacions als principals festivals mundials d’aquest any, inclosos Coachella, Primavera Sound, Glastonbury, Lollapalooza i molts més.