ÚNIC CONCERT A ESPANYA

Paul McCartney actuarà el 17 de juny a l'Estadi Olímpic de Barcelona

Les entrades sortiran a la venda el 4 de desembre, amb prevenda el dia 2

zentauroepp49731457 former member of the beatles paul mccartney reads excerpts o191127140151

zentauroepp49731457 former member of the beatles paul mccartney reads excerpts o191127140151 / TOBY MELVILLE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Paul McCartney actuarà el 17 de juny al’Estadi Olímpic de Barcelona en el seu únic concert a Espanya de la gira ‘Freshen up’, segons ha informat aquest dijous la promotora Live Nation en un comunicat.

Les entrades sortiran a la venda general el dimecres 4 de desembre a les 10 hores, i hi haurà prevendes a partir del 2 de desembre per a membres registrats a livenation.es i una altra per a fans.

El concert de McCartney, que acaba de ser anunciat com a cap de cartell del 50è aniversari del festival britànic de Glastonbury, suposa la seva tornada a Espanya després de quatre anys, quan va actuar a Madrid.

Notícies relacionades

«Sabem que la gent a Espanya sap com divertir-se, per això estem preparant una gran celebració per a quan tornem a Barcelona l’any que ve. La banda i jo esperem veure-us a tots. Volem festa i fer rock amb vosaltres una altra vegada», ha assegurat McCartney.

Durant els últims 15 anys, la banda de l’ex-beatle ha estat formada per Paul ‘Wix’ Wickens (teclats), Brian Ray (baix/guitarra), Rusty Anderson (guitarra) i Abe Laboriel Jr. (bateria).

Temes:

Beatles Concerts