L'ADEU A UN MITE MUSICAL

Suspès el trasllat de cendres de Camilo Sesto a Alcoi fins a obrir el testament

L'ajuntament alcoià ha informat de l'ajornament dels actes de comiat del cantant previstos pel dia 23

49782736 60

49782736 60 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Efe

El trasllat de les cendres de Camilo Sestocendres de Camilo Sestoa la seva ciutat natal, Alcoi (Alacant), on dilluns estava previst instal·lar una capella ardent al saló de plens de l’ajuntament, ha quedat suspès fins que s’obri el testament.

L’ajuntament alcoià ha informat aquest divendres, al seu torn, de la suspensió dels actes de comiat del cantant el dia 23 després de la petició en aquest sentit de Camilo Blanes Ornelas, fill de Camilo Sesto, a través del seu advocat, David Moneo.

La corporació local tenia el convenciment que l’artista havia deixat constància del seu exprés desig que les seves restes mortals acabessin a Alcoi i estava convençut que no hi havia problema per al trasllat dilluns que ve, tot i que el fill ha informat ara que no s’ha obert el testament i que, en tot cas, la iniciativa s’ajorna.

L’última voluntat

L’advocat del fill ha sigut l’encarregat de trucar per telèfon al consistori, i també d’enviar un escrit, per assenyalar que el seu representat «desitja respectar l’última voluntat del seu pare, la qual no es coneixerà fins a l’obertura del seu testament».

«Per tant, fins que es produeixi l’esmentada obertura, no es pot autoritzar l’ús de les seves cendres. Una vegada que es conegui aquesta última voluntat, el meu client farà tot el que estigui al seu abast perquè es compleixi en els seus termes», han sigut les paraules que acompanyaven el missatge de l’advocat dirigit a l’Ajuntament d’Alcoi.

Notícies relacionades

El text enviat pel representant legal del fill acabava amb l’agraïment cap a la ciutat natal: «Volia agrair en nom del meu client la iniciativa que han tingut d’homenatjar el seu pare, confiant que després de l’obertura del testament pugui dur-se a terme l’esmentat homenatge».

Al principi, estava previst obrir la capella ardent amb les cendres de Camilo Sesto entre les 17.00 i les 20.00 hores perquè tot aquell que desitgés acomiadar-se de l’artista pogués fer-ho al saló de plens del consistori.

Temes:

Camilo Sesto