CITA CINEMATOGRÀFICA

El film de terror 'En la hierba alta' inaugurarà el Festival de Sitges

Vincenzo Natale dirigeix aquesta adaptació d'un relat de Stephen King produïda per Netflix

jbjf

jbjf

1
Es llegeix en minuts

La pel·lícula produïda per Netflix 'En la hierba alta', dirigida per Vincenzo Natale i basada en un relat curt de Stephen King i Joe Hill, inaugurarà el pròxim 3 d’octubre la 52a edició del Festival de Cine de Sitges, segons ha informat aquest dijous l’organització.

Es tracta d’una història de terror claustrofòbica amb elements sobrenaturals, basada en el relat homònim que King va coescriure amb el seu fill Hill, i que es va publicar en dues parts a la revista 'Esquire' el 2012.

Els protagonistes són dos germans, Becky i Cal, qui després d’escoltar el plor d’un nen demanant ajuda, s’endinsen en un gran camp d’herba alta de Kansas on queden atrapats per una "força sinistra que ràpidament els desorienta i els separa". ,senyala l’organització del festival. Aïllats del món i sense possibilitat d’escapar-se del control del camp, aviat descobriran que l’únic pitjor a estar perduts és ser trobat".

Notícies relacionades

Tant Natali, vell conegut del festival, que el 1998 va guanyar amb 'Cube', com l’actor Patrick Wilson, un dels protagonistes de la cinta i que ha participat en altres films com 'Insidious' o 'Aquaman', visitaran Sitges.

D’altra banda, els organitzadors destaquen que Netflix "aposta per Sitges per presentar un dels títols més esperats entre els fans del gènere".