26 maig 2020

Anar al contingut

SEGONS 'VARIETY'

'Matrix' tindrà una quarta entrega

La nova pel·lícula de la famosa saga la dirigirà Lana Wachowski i la tornaran a protagonitzar Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss

'Matrix' tindrà una quarta entrega

La saga de pel·lícules 'Matrix' tornarà a la gran pantalla amb una quarta entrega, que dirigirà Lana Wachowski i que protagonitzaran de nou Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss, ha avançat avui en exclusiva el mitjà especialitzat 'Variety'.

Els estudis Warner Bros Pictures produiran i s’encarregaran de la distribució de la futura entrega, que actualment escriu Wachowski, que va crear aquest univers fílmic de ciència-ficció junt amb la seva germana Lilly el 1999.

A més de la cineasta, Reeves i Moss també repetiran als seus papers com Neo i Trinity.

"No podem contenir l’emoció de tornar a entrar a The Matrix amb Lana Wachowski", va assenyalar el president de Warner Bros Pictures, Toby Emmerich, en declaracions a 'Variety'.

Cineasta "visionària" 

"Lana és una veritable visionària, una cineasta creativa singular i original, i estem encantats que escrigui, dirigeixi i produeixi aquest nou capítol en l’univers de 'The Matrix'", assegura.

Està previst que la producció de la pel·lícula comenci a començaments del 2020, una vegada que Wachowski finalitzi el guió, una tasca en la qual també col·laboraran l’escriptor Aleksandar Hemon i el cineasta David Mitchell.

Lilly té el seu propi projecte

Per la seva part, la germana de Wachowski, Lilly, que va codirigir la cinta original, no s’involucrarà en aquesta entrega, ja que se centrarà en el seu nou projecte, la sèrie 'Work in progress', va detallar la revista 'Rolling Stone'.

En els últims anys han sigut diversos els intents de Warner per recuperar l’univers de ciència-ficció i han sigut diversos els rumors en els últims mesos sobre la continuació de la saga, ara confirmats.

L’última pel·lícula de Matrix fins ara, 'The Matrix Revolutions' va arribar el 2003, tot i que es va rodar al mateix temps que la segona, 'The Matrix Reloaded', estrenada el 2002, però els estudis van decidir separar el llançament en dues cintes diferents per aprofitar-ne l’èxit.

En total, la pel·lícula original de 1999, 'The Matrix', així com 'The Matrix Reloaded', i 'The Matrix Revolutions', van vendre, segons estimacions de 'Forbes', un total de 103.547.200 entrades només als Estats Units.