Certamen de bellesa

Thalía Olvino guanya la corona del Miss Veneçuela 2019

La nova reina de la bellesa veneçolana estudia Ciències Gerencials i Administratives

afp 1j97at

afp 1j97at / FEDERICO PARRA (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La jove Thalía Olvino, representant de l’estat nord-oriental de Delta Amacuro, va guanyar dijous a la nit el concurs de bellesa Miss Veneçuela i amb això el dret de representar al seu país en el Miss Univers d’aquest any.

En aquesta edició, per primera vegada en 67 anys d’història, no es van anunciar les mesures físiques de les candidates durant la desfilada en banyador ja que els organitzadors van assegurar que la bellesa de la dona no es determina pel bust o els malucs sinó per les capacitats i el talent de cada una d’elles.

La nova reina de la bellesa veneçolana té 19 anys, estudia Ciències Gerencials i Administratives i es defineix com una persona “independent, emprenedora, valenta i segura, amb una personalitat tranquil·la i cordial”.

Durant una entrevista amb el jurat, prèvia al certamen, va explicar que va ser atleta de natació sincronitzat durant vuit anys i això, va assegurar, la va ajudar a guanyar confiança en si mateixa.

La candidata de Delta Amacuro, la mateixa regió que va representar l’última veneçolana que va ser al Miss Univers, va vèncer la gimnasta Melissa Jiméndez, de Zulia (estat occidental limítrof amb Colòmbia), que portarà la banda de Veneçuela en el concurs de Miss Internacional.

En ordre descendent les candidates dels estats d’Apure, Monagas i del Districte Capital van completar el quadro de cinc finalistes de la gala, que va durar poc més de tres hores i va ser retransmesa pel canal privat Venevisión.

Notícies relacionades

L’espectacle va estar marcat per un discurs a favor de l’“apoderament femení” i, en aquest sentit, es van exhibir missatges de cinc guanyadores del Miss Univers en anys anteriors: la russocanadenca Natalie Glebova, la sud-africana Demi-Leigh Nel-Peter, la filipina Pia Alonzo Wurtzbach, la porto-riquenya Zuleyka Rivera i la nord-americana Olivia Culpo.

Veneçuela és un dels països més guardonats en les competències globals de bellesa com a Miss Món i Miss Internacional, i va guanyar fins i tot un Rècord Guinness per aconseguir que participants d’aquest país aconseguissin el títol de Miss Univers en dos anys consecutius, que ha guanyat en set ocasions.

Temes:

Veneçuela