19è DISC D'ESTUDI

Bruce Springsteen publicarà un àlbum en solitari el 14 de juny

El cantant nord-americà treu 'Western stars' cinc anys després del seu últim treball

y2matecom---bruce springsteen hello sunshine lyric video icjjlg5e6l8 1080p / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El músic nord-americà Bruce Springsteen ha anunciat aquest dijous el seu nou treball, 'Western stars’, que sortirà el 14 de juny. "Aquest disc és un retorn a les meves gravacions en solitari, amb cançons basades en personatges i amb extraordinaris arranjaments orquestrals a l’estil cinematogràfic. El disc és una joia”, ha escrit l’artista a Twitter. Es tracta del seu primer àlbum gravat en un estudi en cinc anys.

El treball s’inspira en els lluminosos discos pop del sud de Califòrnia de finals dels 60 i principis dels 70, segons explica l’artista a la seva pàgina web. L’àlbum es va gravar principalment a l’estudi que Springsteen té a Nova Jersey, però també hi ha gravacions realitzades a Califòrnia i Nova York.

Columbia Records llançarà el 19è àlbum d’estudi de Springsteen el 14 de juny tot i que ‘Western Stars’ estarà disponible per reservar aquest divendres dia 26. “Aquest disc és una tornada a les meves gravacions en solitari amb cançons guiades per personatges i arranjaments d’orquestra de gran format”, diu Springsteen.

13 cançons

Les 13 cançons de ‘Western Stars’ inclouen una àmplia gamma de temes nord-americans, de carreteres i espais desèrtics, d’aïllament i comunitat i la permanència de la llar i l’esperança. La cançó ‘Hello Sunshine’ i un vídeo es publicaran aquesta mitjanit.

Ron Aniello va produir l’àlbum amb Springsteen i toca el baix, el teclat i altres instruments. Patti Scialfa proporciona veus i contribueix amb arranjaments vocals en quatre cançons. Els arranjaments musicals no només corresponen als instruments de corda, vents i el 'pedal steel', sinó que també inclouen aportacions de més de 20 músics més, entre els quals Jon Brion (que toca la celesta, el Moog i l’òrgan Farfisa), així com les col·laboracions dels artistes David Sancious, Charlie Giordano i Soozie Tyrell. La barreja de l’àlbum va anar a càrrec de Tom Elmhirst.

 

Llista de cançons:

1. Hitch Hikin’

2. The Wayfarer

3. Tucson Train

4. Western Stars

5. Sleepy Joe’s Café

6. Drive Fast (The Stuntman)

7. Chasin’ Wild Horses

8. Sundown

9. Somewhere North of Nashville

10. Stones

11. There Goes My Miracle

12. Hello Sunshine

Notícies relacionades

13. Moonlight Motel

Fem un recorregut pels discos més esperats d’aquest any.