QUÈ FER AVUI A BARCELONA

Downtown Market: dos dies de moda, música i tallers a Maremagnum

Aquesta festa permet descobrir i adquirir les noves tendències en roba i complements de primavera

La plaça acollirà concerts de jazz, música dels 80, rock clàssic, ritmes afrollatins i flamenc pop

zentauroepp47807757 market190418164055

zentauroepp47807757 market190418164055 / Vladislav Maltyzov

3
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

L’arribada de la primavera i el (teòric) bon temps provoca que vulguem sortir al carrer per abraçar noves propostes lúdiques i festives ara que ja no fa tant fred. Una bona opció és anar al Maremagnum, que ens ha preparat dos dies atapeïts de música, moda, gastronomia i tallers, de 10 a 20.30 hores, que es fan a la plaça i els voltants sota el títol de Downtown Market Barcelona.

Una imatge del taller 'Talla i enganxa'. / DOWNTOWN MARKET

Per començar la jornada haurem de treballar el cos, ja que els matins s’obriran amb classes de ioga (10 h.) i zumba (11 h.) a càrrec d’experts professionals i des del migdia fins a les 18.30 hores tindran lloc els tallers familiars que pretenen estimular la imaginació, la destresa i la creativitat dels nens. Els tres temes resulten molt atractius: Festa i fusta o Talla i enganxa, però el seu favorit acostuma a ser el dels ninots de Playmobil. Podem utilitzar els menuts d’excusa per anar-hi nosaltres també.

El taller dedicat als Playmobil. / DOWNTOWN MARKET

Concerts de diversos estils

La música també serà present durant aquests dies i ens permetrà moure l’esquelet sense parar. Els dos dies comencen tranquil·lets, ja que tindrem, com a aperitiu, l’actuació de Rodrigo Saxofonista amb el seu jazz i blues. Dissabte continuarà la festa a les 17.30 h., a l’escenari principal de la plaça exterior, amb Dufi Subirana que interpretarà un repertori compost per les millors cançons dels anys 80. Ideal per als nostàlgics, mentre que a les 19 h. podrem escoltar el duo acústic The Long Players, amb el suec Marcus Atlas, que repassarà els grans èxits del rock clàssic.

  

 

Diumenge i, després de la nova aparició de Rodrigo, podrem disfrutar del xou Mambo!, (17 h.), en què el DJ Sergi Shine i el percussionista Julio Paredes ens oferiran una sessió composta per diversos estils de música, com ara reggae, funk, samba o salsa, però sempre amb un toc característic afrollatí. Tancarà l’oferta musical el cantautor extremeny Ismael González, que fusiona el flamenc-pop i la rumba amb temes propis, així com versions de tots els temps. No hi haurà manera que parem quiets durant tota la tarda.

  

 

Moda i complements

Els amants de la moda també tindran l’oportunitat de descobrir les últimes tendències en roba i complements de primavera en diverses parades a la plaça exterior, on diverses marques de prestigi presentaran les seves col·leccions per als pròxims mesos: moda jove amb missatges d’apoderament, roba distingida i casual de diferents estils, peces inspirades en la natura o col·leccions de bany per a aquesta temporada. Igualment, s’hi podran trobar tota mena d’anells, cadenes o arracades, barrets d’alta costura, ulleres de sol o bijuteria manufacturada amb tècniques artesanals. S’haurà d’anar amb compte per no cremar la targeta de crèdit...

Hi ha una àmplia oferta de roba i complements. / ÁNGEL JIMÉNEZ

Gastronomia selecta

Entre una activitat i l’altra segur que ens entra gana. ¡Cap problema! La gastronomia és un altre element important i aquí podran degustar-se algunes de les delicadeses que ofereixen diferents  delicadeses food trucks: menjar italià sobretot pasta i pizza, parada de fregits, cuina mexicana amb memorables burritos o grega, amb les clàssiques amanides, creativa i postres com dolços i galetes fetes a mà, xocolates de diferents aromes, crepès, gofres, alfajores i pastissos casolans. I també hi ha còctels.

Els 'food trucks' oferiran diverses delícies gastronòmiques. / ÁNGEL JIMÉNEZ

Animació, diversió, música, compres i platets deliciosos, massa motius per intentar resistir-s’hi. No ens quedarà més remei que cedir a la temptació i fer un volta pel Maremagnum que també disposa d’unes excel·lents vistes de la ciutat i és a tocar del mar. ¡Vine al mercat, reina!

  

Notícies relacionades

 

Downtown Market Barcelona

Lloc:  diferents espais de Maremagnum (Moll d’Espanya).

Horaris:  dissabte i diumenge, de 10 a 20.30 hores.

Preu:  entrada lliure.

Més informació:  maremagnum.klepierre.es