ELS PREMIS DE HOLLYWOOD

'Campeones' no passa el tall i es queda fora dels Oscars 2019

El documental 'El silencio de los otros', d'Almudena Carracedo i Robert Bahar, i el curtmetratge 'Madre', de Rodrigo Sorogoyen, segueixen amb opcions de ser nominats

campeones---javier-fesser

campeones---javier-fesser

1
Es llegeix en minuts

La pel·lícula 'Campeones’,de Javier Fesser, no ha passat el tall i no figurarà en la terna de nominades per competir en la categoria de millor pel·lícula de parla no anglesa en la 91a edició delsOscars.

L’Acadèmia de Cine espanyola va triar la cinta de Javier Fesser per representar Espanya en els Oscars entre una terna de pel·lícules composta per 'Handia', d’Aitor Arregi i Jon Garaño, i 'Todos lo saben’, d’Asghar Farhadi.

En la reunió d’aquest dilluns, l’Acadèmia de Hollywood ha anunciat les nou cintes del total de 87 pel·lícules visualitzades que continuen amb opcions per aconseguir l’estatueta. Sis de les finalistes han sigut triades per l’Acadèmia i les tres restants, pel Comitè Executiu del Premi de Cine en Llengües Estrangeres de l’Acadèmia.

Notícies relacionades

Entre les pel·lícules que sí que han passat el tall hi ha la colombiana 'Birds of passage' ('Pájaros de verano'), de Cristina Gallego i Ciro Guerra, i la mexicana 'Roma', d’Alfonso Cuarón. Completen la llista 'The guilty' (Dinamarca), 'Never look away’ (Alemanya), 'Shoplifters' (Japó), 'Ayka' (Kazakhstan), 'Capernaum' (Líban), 'Cold war' (Polònia) i 'Burning' (Corea del Sud).

Representació espanyola

Espanya continua amb opcions a la gala dels Oscars gràcies al documental espanyol 'El silencio de los otros’, d’Almudena Carracedo i Robert Bahar, i el curtmetratge 'Madre', de Rodrigo Sorogoyen.

Temes:

Oscars Cine