"És hora d'abandonar", va afirmar

Keith Richards assegura que fa gairebé un any que no beu

El músic, de 74 anys, va dir que encara beu una copa de vi o una cervesa ocasionalment

keithrichards

keithrichards

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Keith Richards, l’icònic guitarrista delsRolling Stones famós pels seus excessos, ha deixat de beure –gairebé–, i ha arribat a assegurar: “Me’n vaig atipar”.

"Ja fa gairebé un any", va dir Richards a la revista ‘Rolling Stone’ en una entrevista. "Hi he posat fi. Me’n vaig atipar", va afegir.

Richards, de 74 anys, i que durant dècades deia que les seves begudes preferides eren el whisky i el vodka, va dir que encara beu una copa de vi i una cervesa ocasionalment.

"És hora d’abandonar. Igual que totes les altres coses", va dir a la revista, amb referència a la seva addicció en el passat a la cocaïna, l’heroïna i altres drogues dures.

Richards va explicar que va deixar les drogues després de ser detingut el 1977 al Canadà per possessió d’heroïna, en un dels episodis més turbulents de la història de la banda britànica.

És més facil treballar amb ell

El seu company de banda Ron Wood, que va combatre l’alcoholisme durant anys, va dir que és més fàcil treballar amb Richards des que ha deixat de beure. "[És] Mucho més gentil. Està obert a més idees", va dir Wood.

Notícies relacionades

"Penso que el Keith que solíem conèixer i estimar va arribar en aquell punt en què si en prenia una més, s’hauria passat de la ratlla i s’hauria tornat desagradable. El punt es va tornar més i més curt, ja ho saps, i ell se’n va adonar", va afegir Wood.

Els Rolling Stones començaran la seva pròxima gira per grans estadis dels Estats Units a l’abril.