GIRA DE CONCERTS

El raper Lil Xan actuarà a Barcelona el 26 de març

Les entrades per veure el músic nord-americà sortiran a la venda dimecres vinent

lilxan

lilxan

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS

Els pròxims 26 i 27 de març, el raper nord-americà Lil Xan oferirà els seus primers concerts a la sala Razzmatazz de Barcelona i La Riviera de Madrid. Dos únics concerts en els quals el raper es presentarà davant dels seus fans espanyols.

Nascut a Redlands (Califòrnia, Estats Units) el 1996 i d’ascendència mexicana, Lil Xan va aconseguir popularitat després de guanyar-se una bona legió de fans a SoundCloud i YouTube.

La publicació del videoclip de 'Betrayed' va disparar la seva fama i amb tan sols un àlbum al mercat, 'Total Xanachy', ja compta amb les col·laboracions d’artistes com Diplo i Swae Lae. El desembre passat, va començar la seva gira pels EUA.

Notícies relacionades

Malgrat la seva joventut, Lil Xan és el màxim exponent d’un estil denominat rap trist o sad rap, tot i que molts consideren que el seu so va començar sent trap per madurar cap a un so més fosc i oníric.

Les entrades per veure el raper a Barcelona i Madrid podran adquirir-se a partir d’aquest dimecres, 28 de novembre, a les 10 hores a les plataformes de Livenation i Ticketmaster. Costaran 22 euros, més les despeses de distribució.

Temes:

Concerts