Rosalía anuncia la data del llançament del seu nou disc en una pantalla a Times Square

'El mal querer', esperat segon àlbum de la catalana, sortirà a la venda el 2 de novembre

zentauroepp43774413 rosalia180615203351

zentauroepp43774413 rosalia180615203351 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
I. Fortuny / Barcelona

Ja hi ha data de llançament per a un delsdiscos més esperats d’aquest any. ‘El mal querer’ (Sony), segon àlbum de la cantant de Sant Esteve de Sesrovires Rosalía, sortirà a la venda el pròxim 2 de novembre. L’artista catalana de 25 anys ho ha anunciat a través d’una de les icòniques i publicitàries pantalles de Times Square, a Nova York, on actua aquesta nit i ho ha compartit a les seves xarxes socials. De fet, l’artista catalana porta tot l’estiu presentant ‘El mal querer’ en directe, amb un recordat bateig alSónar.

Notícies relacionades

A més de l’anunci per si mateix, Rosalía també s’ha adreçat als seus seguidors en un vídeo: “És un somni, no m’ho puc creure. Estic supermocionada. Vull que l’escolteu ja tots”. [Perfil: Rosalía, l’huracà trà-trà]

Fins al moment, Rosalía ha publicat ja dos singles del seu nou treball, ‘Malamente’ i ‘Pienso en tu mirá’, èxits en reproduccions a les diferents plataformes digitals. ‘El mal querer’, produït pel canari El Guincho, barreja la tradició del flamenc amb modernitat, recepta amb què la catalana ha entusiasmat el públic més jove i s’ha guanyat crítiques dels més puristes. Aquest segon àlbum arriba un any i vuit mesos després del seu aplaudit debut discogràfic al costat de ‘Refree’, ‘Els Ángeles’.