'La roda'

El jutge imputa el president de la SGAE per la roda de les televisions

El jutge investiga un possible frau de 100 milions d'euros en el cobrament de drets d'autor per peces musicals emeses a la televisió

lainz45007708 jos  miguel fern ndez sastron sgae180912195927

lainz45007708 jos miguel fern ndez sastron sgae180912195927

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El jutge de l’Audiència Nacional Ismael Moreno ha citat com a investigats en el cas de la roda de les televisions vuit persones, entre les quals l’actual president de la SGAE, José Luis Fernández Sastrón.

El jutge investiga un possible frau de 100 milions d’euros en el cobrament de drets d’autor per peces musicals emeses a la televisió en una pràctica coneguda com 'La roda'.

Notícies relacionades

En una providència dictada aquest dimecres, ha citat els investigats per al 3 i 4 d’octubre, data en la qual ha de declarar Sastrón. 

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies podeu descarregar-vos les aplicacions d’EL PERIÓDICO per a Android o IOS. Per rebre cada dia en el correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats aelperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa gaudireu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer alClub TR3SC.