rodatge

Tarantino troba per fi el Charles Manson de la seva nova pel·lícula

Damon Herriman interpretarà el psicòpata líder de la Família Manson a 'Once upon a time in Hollywood', ambientada a Los Angeles el 1969

zentauroepp44828458 icult180830115502

zentauroepp44828458 icult180830115502 / Jen Lowery Splash News

1
Es llegeix en minuts

L’actor australià Damon Herriman interpretarà Charles Manson en la nova pel·lícula de Quentin Tarantino, 'Once upon a time in Hollywood’, ambientada en els cercles cinematogràfics de Los Angeles el 1969, segons 'The Wrap'.

Charles Manson, després de ser detingut, el 1969.

L’agost i el juliol d’aquell any membres de la Família Manson, el grup o secta liderat per Manson, van matar set persones en dos crims coneguts com els assassinats Tate-LaBianca, amb referència a l’actriu Sharon Tate, assassinada a casa seva juntament amb quatre persones més, i al matrimoni format per Leno i Rosemary LaBianca. Manson va morir a presó el 2017 mentre complia cadena perpètua com a inductor dels dos crims. També el 1969 va ser assassinat pels Àngels de l’Infern el jove negre Meredith Hunter en el festival d’Altamont. Els Rolling Stones havien contractat com a seguretat membres de la colla de motoristes i va passar el que va passar. Se sol considerar el 1969 com l’any en què va morir la utopia ‘hippy’.  

Notícies relacionades

Tarantino també ha fitxat per a la seva novena pel·lícula, l’estrena de la qual està prevista el juliol del 2019, les estrelles emergents Rumer Willis, Dreama Walker, Margaret Qualley, Costa Ronin, Victoria Pedretti i Madisen Beaty.

Entre les estrelles consagrades que participen en el film hi ha Brad Pitt, Al Pacino, Leonardo DiCaprio i Burt Reynolds, així com els habituals de les pel·lícules de Tarantino Tim Roth, Kurt Russell i Michael Madsen.