Anar al contingut

rodatge

Tarantino troba per fi el Charles Manson de la seva nova pel·lícula

Damon Herriman interpretarà el psicòpata líder de la Família Manson a 'Once upon a time in Hollywood', ambientada a Los Angeles el 1969

Tarantino troba per fi el Charles Manson de la seva nova pel·lícula

Jen Lowery Splash News

L’actor australià Damon Herriman interpretarà Charles Manson en la nova pel·lícula de Quentin Tarantino, 'Once upon a time in Hollywood’, ambientada en els cercles cinematogràfics de Los Angeles el 1969, segons 'The Wrap'.

Charles Manson, després de ser detingut, el 1969.

L’agost i el juliol d’aquell any membres de la Família Manson, el grup o secta liderat per Manson, van matar set persones en dos crims coneguts com els assassinats Tate-LaBianca, amb referència a l’actriu Sharon Tate, assassinada a casa seva juntament amb quatre persones més, i al matrimoni format per Leno i Rosemary LaBianca. Manson va morir a presó el 2017 mentre complia cadena perpètua com a inductor dels dos crims. També el 1969 va ser assassinat pels Àngels de l’Infern el jove negre Meredith Hunter en el festival d’Altamont. Els Rolling Stones havien contractat com a seguretat membres de la colla de motoristes i va passar el que va passar. Se sol considerar el 1969 com l’any en què va morir la utopia ‘hippy’.  

Tarantino també ha fitxat per a la seva novena pel·lícula, l’estrena de la qual està prevista el juliol del 2019, les estrelles emergents Rumer Willis, Dreama Walker, Margaret Qualley, Costa Ronin, Victoria Pedretti i Madisen Beaty.

Entre les estrelles consagrades que participen en el film hi ha Brad Pitt, Al Pacino, Leonardo DiCaprio i Burt Reynolds, així com els habituals de les pel·lícules de Tarantino Tim Roth, Kurt Russell i Michael Madsen.