CONSEQÜÈNCIA DEL #METOO

Woody Allen no troba finançament per a les seves pel·lícules

Per primera vegada des del 1981 el veterà cineasta es veurà obligat a prendre's un descans

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 11:  Woody Allen seen on location for his untitled movie on September 11, 2017 in New York City.  (Photo by James Devaney/GC Images)

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 11: Woody Allen seen on location for his untitled movie on September 11, 2017 in New York City. (Photo by James Devaney/GC Images) / James Devaney (GC Images)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Woody Allen és un dels directors més prolífics de Hollywood. El cineasta de 82 anys ha llançat –com a mínim– una pel·lícula per any des del 1981. No obstant, des dels escàndols d’abús que van sortir a la llum denunciats per la seva filla adoptiva Dylan Farrow, Allen ha tingut problemes per trobar finançament per als seus projectes i sembla que es prendrà un descans d’un any com a cineasta per primera vegada des de fa 37 anys.

Segons informa Page Six, que Woody Allen no trobi patrocinadors que recolzin les seves noves pel·lícules és una conseqüència del moviment #MeToo, que està netejant Hollywood des del cas d’abús sexual deHarvey Weinstein. Curiosament, aquesta iniciativa està encapçalada per Ronan Farrow, el fill d’Allen. I és que, tot i que Woody Allen mai va ser acusat d’abús sexual, el jutge encarregat del cas de custòdia de menors del cineasta contra Mia Farrow va qualificar el seu comportament amb Dylan com a "grollerament inapropiat".

Considerat tòxic

Notícies relacionades

El mateix mitjà nord-americà informa que el director d’Annie Hall  o Café Society està considerat com a tòxic a ulls dels professionals de Hollywood. Des que l’escàndol va sortir a la llum, el cineasta ha vist com actors com Timothee Chalamet, Rebecca Hall Griffin Newman han donat els seus salaris de les pel·lícules de Woody Allen a organitzacions benèfiques contra les víctimes de l’abús. Fins i tot actors de la talla de Michael Caine, guanyador d’un Oscar per Hannah i les seves germanes, han dit que no tornaran a treballar mai amb Allen.

A Rainy Day in New York és la segona de les cinc pel·lícules que Woody Allen va acordar dirigir per a Amazon Studios, tot i que alguns mitjans com Hollywood Reporter van informar a començaments d’any que aquesta col·laboració sembla cada vegada més inestable i és possible que la productora hagi de tallar els llaços amb el cineasta.

Temes:

Woody Allen