música

The Kinks publiquen un tema inèdit guardat en un calaix durant mig segle

La banda va interpretar la cançó en un concert a Londres el 1973 però la va descartar per al disc conceptual 'Preservation Act 1'

zentauroepp32271453 mas periodico ray y dave davies de the kinks180820213314

zentauroepp32271453 mas periodico ray y dave davies de the kinks180820213314

1
Es llegeix en minuts

La banda britànica The Kinks ha anunciat aquest dilluns la publicació d’un tema inèditque el compositor i líder del grup, Ray Davies, ha mantingut guardat en un calaix durant gairebé mig segle.

El 26 d’octubre sortirà al mercat una reedició de l’àlbum ‘The Kinks Are The Village Green Preservation Society’, publicat originalment el 1968, que inclourà la nova cançó, Time Song, segons ha informat la banda en un comunicat.

Ray i el seu germà Dave (guitarra) van interpretar el tema en directe en un concert al teatre Drury Lane de Londres el 1973 i el van gravar setmanes després, si bé finalment no es va seleccionar per formar part de l’àlbum conceptual ‘Preservation Act 1’, que es va llançar l’estiu d’aquell any.

Final d’una etapa

“Vam fer un concert a Drury Lane, el 1973, per celebrar que estàvem a punt d’unir-nos a l’anomenat Mercat Comú. Vaig decidir utilitzar la cançó com una advertència que el temps s’estava esgotant per a l’antic Imperi Britànic”, va rememorar Ray.

El líder del grup ha tornat a barrejar la pista d’aquella gravació, inclosa ara en l’edició que commemora el 50 aniversari de ‘The Village Green Preservation Society.

L’àlbum inclou, així mateix, diverses versions inèdites dels temes originals, la composició dels quals va marcar per a Ray el “final d’una etapa”.

Notícies relacionades

“Al meu món imaginari, és el final de la innocència, de la joventut. Alguns dels personatges que apareixen són bastant vells, però en el Village Green no està permès créixer. Sento que el projecte en si mateix forma part d’un cicle en la vida”, ha reflexionat el músic.

Així mateix, el vocalista de The Kinks va afirmar a finals de juny que planeja tornar a reunir la banda, 20 anys després de la seva separació. 

Temes:

Música