TORNADA A LES ARRELS

Shakira segueix les empremtes de la seva àvia paterna al Líban

La cantant colombiana va obrir el Festival Internacional del Cedre, que se celebra al nord del seu país d'origen

jgarcia44305874 this friday  july 13  2018 photo provided by the honorary co180714160252

jgarcia44305874 this friday july 13 2018 photo provided by the honorary co180714160252 / Erick Deeb

1
Es llegeix en minuts

La famosa cantant colombiana Shakira, d’origen libanès, va obrir divendres el Festival Internacional del Cedre, que se celebra al nord del Líban, on també va visitar la localitat de Tannurin per seguir les empremtes de la seva àvia paterna, van informar aquest dissabte mitjans locals.

Allà, l’artista va rebre les claus d’aquesta localitat abans de plantar dos cedres de mans de l’alcalde, Bahaa Harb, que va anunciar que una petita plaça d’aquesta reserva ha sigut denominada, en el seu honor, Shakira Mubarak, el seu cognom patern.

“Estic emocionada”, va dir la cantant, abans d’afegir: “sempre penso que la meva família s’assembla alscedres d’aquesta bonica terra, traslladats a Colòmbia per donar fruits. En soc un”.

L’artista es va mostrar agraïda per fer-la “sentir” que pertany a “aquesta bonica cultura” de la qual va dir estar “orgullosa”. “Gràcies per aquest homenatge a la meva àvia paterna i al meu pare”, va asseverar.

Shakira, al seu concert de divendres al Líban / EFE / EPA / NABIL MOUNZERE)

Notícies relacionades

És el tercer viatge de Shakira al país mediterrani, que aquesta vegada va visitar acompanyada dels seus dos fills, Milan i Sasha, després de les realitzades el 2003 i el 2011.

L’actual visita de Shakira al Líban s’emmarca en la seva gira el Dorado World Tour, que els dies 6 i 7 va passar pel Palau Sant Jordi de Barcelona.

Temes:

Shakira