ALS 86 ANYS

Mor Tab Hunter, icona de Hollywood dels anys 50

La seva homosexualitat, reconeguda el 2005, li va marcar la carrera

hunter

hunter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor nord-americà Tab Hunter, una de les icones de Hollywood en la dècada dels anys 50, ha mort aquest dilluns a l’edat de 86 anys, ha informat el seu cercle pròxim a la seva pàgina oficial de Facebook.

"Notícia trista: Tab va morir ahir a la nit, tres dies abans del seu 87è aniversari. Si us plau, honrin la seva memòria resant en nom seu. A ell li hauria agradat", van escriure al perfil Tab Hunter Confidential, en el qual no es va especificar la causa de la mort ni el lloc.

Hunter va ser una de les estrelles masculines més populars del panorama cinematogràfic nord-americà en la dècada dels cinquanta, gràcies als seus papers en pel·lícules com 'Més enllà de les llàgrimes’ (1955) i 'Els turons ardents’ (1956).

A més d’actor, Hunter va destacar també com a cantant de Young Love i va arribar a encapçalar la coneguda de llista de popularitat de senzills dels Estats Units Billboard Hot 100.

Homosexualitat

La malaguanyada estrella de Hollywood va confirmar ser homosexual en la seva autobiografia publicada el 2005, 'Tab Hunter Confidential: The Making of a Movie Star', que va ser un èxit de vendes.

Notícies relacionades

La seva homosexualitat va estar al centre del debat quan li va arribar la fama a mitjans de segle, una època en què era un tema tabú dins de la societat nord-americana.

La seva autobiografia va passar a la gran pantalla amb el documental de Netflix ‘Tab Hunter Confidential’, en el qual l’actor reflexionava sobre la seva carrera i parlava sobre què va ser per a ell no sortir de l’armari fins a una edat avançada.

Temes:

Homosexuals Cine