20 ANYS DESPRÉS DE SEPARAR-SE

Ray Davies anuncia el retorn 'impossible' de The Kinks

Els integrants originals del grup tornen a assajar i preparen un nou àlbum

zentauroepp9740023 icult180626182151

zentauroepp9740023 icult180626182151 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant i líder de la banda britànica The Kinks, Ray Davies, ha anunciat que planeja tornar a gravar i actuar amb els antics integrants del grup, el seu germà Dave (guitarra) i Mick Avoy (bateria), després de més de 20 anys de separació.

En una entrevista amb el canal britànic Channel 4, Davies, de 74 anys, va explicar que ha tornat a assajar a l’estudi amb el seu germà Dave i amb Avoy, i això ha portat el trio a decidir que faran "un nou àlbum de The Kinks".

"El problema és que els altres dos membres, el meu germà i Mick, mai s’hi van avenir. Però he fet que funcioni a l’estudi i això m’ha encès, els he fet tocar amb energia", va assenyalar el músic, autor de clàssics del rock com 'You Really Got Me' i 'A Well Respected Man'.

El cantant i compositor va indicar que conserva diversos temes que va escriure abans que la banda es disgregués, el 1996, i que considera que aquest és un "moment apropiat" per gravar-los.

Va afirmar a més que un dels impulsos que l’ha "inspirat" per tornar a reunir el grup és l’última gira de The Rolling Stones, liderats per Mick Jagger, també de 74 anys.

Notícies relacionades

"És inspirador veure com ho fan", va dir el cantant, que va matisar que la seva tornada a l’estudi i els escenaris "no estarà tan ben organitzada" com les gires de The Rolling Stones.

"The Kinks probablement tocaran en un bar local", va assegurar Davies, que el 1964 va formar una banda que ha publicat fins ara 24 àlbums d’estudi. 

Temes:

Música