CONCERT ESPERAT

Així serà el concert de Bruno Mars a l'Estadi Olímpic de Barcelona

L'ídol pop torna avui a Barcelona amb la gira de l'àlbum '24K magic', després d'esgotar entrades l'any passat

bruno-mars

bruno-mars

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després d’esgotar el Sant Jordi l’abril del 2017, Bruno Mars torna aquesta nit (Estadi Olímpic Lluís Companys, 22.00 h) a visitar de nou Barcelona amb la gira mundial de '24k magic', el disc que el va veure abandonar (gairebé) completament el seu costat més romàntic i buscar, sobretot, la faceta més hedonista.

El 2013 i el 2014, amb els singles 'Bubble butt' (de Major Lazer) i 'Uptown funk' (de Mark Ronson), respectivament, Mars es va convertir en un personatge capaç d’unificar públics; aquestes cançons, sobretot la segona, es van ballar en casaments i comunions i grupets alternatius. Havia renascut una estrella. Mars va tenir la bona pensada de gravar el seu disc més descaradament ballable i, després, dissenyar una gira igualment escassa de temes ensucrats.

A la seva actuació a Barcelona del 2017 hi van assistir 17.900 persones, segons dades de la promotora Live Nation. Per a la d’aquesta nit (coproducció de Live Nation i Doctor Music) encara queden entrades, amb preus que van dels 49,50 als 198 euros (Pista Prèmium, just davant de l’escenari, on hi haurà l’oportunitat de veure algunes gotes de suor de l’artista).

També seran més o menys a prop de Mars els qui vagin a la seva afterparty a Sutton, ja de matinada; l’any passat va passar del Sant Jordi a Opium. Segons la descripció del concert, Peter Hernandez (és el seu nom de debò) "representarà els seus 3-4 millors èxits".

Seguint el guió

En un espectacle d’aquestes característiques, amb un escenari de parts mòbils, secció de metalls, flamarades de foc i coreografies, etcètera, amb prou feines queda espai per a la improvisació. Per això, qui va anar a l’espectacle del 2017 podrà fer espòilers a qui no ho va fer. I si continuen llegint, també sabran una mica del guió.

Notícies relacionades

El repertori pràticament no canvia de nit a nit: la festa arrenca amb el l’èxit 'Finesse' (tant de bo aparegués Cardi B, col·laboradora en una remescla, com passarà en la recta final de gira als EUA) i no baixa d’intensitat amb '24k magic' o la 'Treasure' pròpia del Michael Jackson d’'Off the wall'. Els amants del primer Mars celebraran, ja ben entrada la nit, 'Marry you' i 'Grenade'. Si ens guiem per la crònica de Jordi Bianciotto de l’any passat, un "dramàtic només de teclat" hauria d’anunciar el trànsit cap als millors cartutxos. No cal ser gaire llest per imaginar com sonarà el final de festa. Pista: ¡hot damn! 

Després d’Espanya (actua divendres al Wanda Metropolitano de Madrid), Mars continuarà aquesta gira europea per Portugal, França, Alemanya, el Regne Unit i Irlanda. Gairebé sembla que no vulgui tornar a passar pels estudis, no fos cas que la musa ja no estigui amb ell. Viu el seu millor moment i vol explotar-lo al màxim.

Temes:

Música Concerts