UNA ESTRENA MOLT ESPERADA

'Jurassic World 2': els dinosaures de J. A. Bayona envaeixen Madrid

El cineasta barceloní, acompanyat de Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, protagonitza la presentació mundial de la seva última pel·lícula, 'Jurassic World: El regne caigut'

2
Es llegeix en minuts
Beatriz Martínez
Beatriz Martínez

Periodista

Ubicada/t a Madrid

ver +

Va ser el mateixJ. A. Bayona qui va donar la notícia al seu compte de Twitter el 2 de maig: «La ‘première’ Mundial de #JurassicWorldFallenKingdom serà a Espanya, el proper 21 de maig al WiZink Center de Madrid. Amb mi hi seran Chris Pratt i Bryce Dallas Howard. ¡Ens veiem allà!».

Des del moment en què el director barceloní es va fer càrrec de l’última entrega de la saga que va iniciarSteven Spielbergel 1993, hem anat coneixent de la seva pròpia mà alguns detalls d’aquesta mastodòntica superproducció disposada a convertir-se en un dels esdeveniments més grans de la temporada. I de la mateixa manera que va ser capaç d’ emportar-se a part del seu equip habitual a treballar a la seva primera experiència en Hollywood (la productora Belén Atienza, el director de fotografia Óscar Faura, el muntador Bernat Vilaplana i Eugenio Mira al comandament de la segona unitat), ara ha aconseguit que sigui Espanya el primer país del món que vegi el resultat final de 'Jurassic World: El regne caigut’ abans de la seva estrena el proper 7 de juny.

L’antic Palau dels Esports madrileny s’ha vestit de gala per a l’ocasió amb un espectacular desplegament digne de les grans estrenes de Hollywood, que, segons podem veure en un tuit del propi Bayona, inclou una recreació d’algunes de les criatures de la pel·lícula a l’interior del recinte, inclosa la mítica velociraptor Blue, que continua sent el centre d’atenció entre totes les imponents espècies.

Notícies relacionades

A l’estrena, una mica deslluïda per la intensa pluja que ha caigut sobre Madrid just abans, hi ha assistit Bayona acompanyat dels actors Bryce Dallas HowardChris Pratt i Geraldine Chaplin, amb la qual el director ja va treballar en la seva ‘opera prima’ ‘L’orfenat’ (2007), i que ara recupera en un paper secundari. També hi va serColin Trevorrow, que es va fer càrrec de l’anterior entrega i que aquí exerceix com a guionista i productor executiu. Prattva compartir a Twitter la imatge d’un dinosaure de joguina presa en un ‘tablao’ de Madrid que van visitar diumenge.

A més de les estrelles internacionals, algunes ‘celebrities’ pàtries van passejar per una catifa vermella passada per aigua per veure ‘Jurassic World: El regne caigut’,com ara Leticia Dolera, Alaska, Daniel Guzmán, Rosana, Goya Toledo o Javier Cámara, tot i que també el públic ha pogut gaudir de la projecció en pantalla gran. En total, 1.600 persones van viure per un dia el glamur de la meca del cinema sense moure’s de Madrid.