rap improvisat

Walls arrasa amb 17 anys a la batalla de rapers de Barcelona

El rimador murcià guanya la semifinal barcelonina de la batalla de galls organitzada per Red Bull

zentauroepp43421047 walls  el gallo m s joven  manda en el corral  con 17 a os g180520131324

zentauroepp43421047 walls el gallo m s joven manda en el corral con 17 a os g180520131324

1
Es llegeix en minuts

Hi ha un nou gall al capdavant el corral i el seu nom és Walls. El jove MC murcià, de 17 anys i estudiant de segon de batxillerat, ha conquerit Barcelona i s’ha proclamat vencedor de la segona semifinal de Red Bull Batalla dels Galls 2018.

Amb les entrades esgotades des de fa dies, la plaça Major del Poble Espanyol va congregar dissabte 5.000 persones que es van rendir als peus de Ginés Paredes Giménez, que amb el seu do per a la improvisació va despuntar en tots els seus duels.

En efecte, la seva rima 'Lo siento BTA, lo siento mucho, tío; lo siento mucho, paquete, pero este doblete es mío’ va agitar les masses i va provocar una enorme ovació a favor seu a la batalla final contra BTA, dur oponent i segon classificat de la nit, seguit d’Eude i Barón.

Tots quatre tornaran a veure’s les cares a la final nacional que es disputa al WiZink Center de Madrid, el 13 d’octubre, i per a la qual ja es van classificar Sweet Pain, Robledo, Mowlihawk i Kensuke la setmana passada a Sevilla.

En una nit d’intenses batalles, Vegas i Botta van aconseguir l’accés a l’Última Oportunitat del 7 de juliol a Gijón, igual com van fer a la capital andalusa Mark i MC MEN.

Notícies relacionades

Una vegada més Mbaka i Queen Mary han sigut al capdavant del galliner al costat de DJ Verse, en una regional que ha comptat amb tres jutges excepcionals: l’incondicional Dobleache, tot un referent de les batalles de galls i director de la revista 'Hip-hop life'; Khan, MC català que va participar a l’edició del 2013, i PIEZAS, un dels components més actius del col·lectiu Murcia Finest i campió nacional el 2008.

Red Bull Batalla dels Galls seguirà buscant a la vora del Mediterrani els millors 'freestylers' o improvisadors del moment, a la semifinal de València, dissabte vinent 26 a partir de les 15.00 hores.