DRAMA A L'ESPECTACLE 'VOLTA'

L'últim missatge de l'acròbata Yann Arnaud abans del seu accident mortal al Cirque du Soleil

L'artista va compartir una imatge d'Instagram en què anunciava que era la primera vegada que el seu número de cordes s'anava a representar en públic

yann-arnaud

yann-arnaud

1
Es llegeix en minuts

L'acròbata francès Yann Arnaud, de 38 anys, va morir dissabte a la nit al caure des d'uns sis metres d'altura mentre actuava a l'espectacle 'Volta' del Cirque du Soleil a Tampa (Miami). L'artista, que feia 15 anys que treballava amb la famosa companyia circense, va relliscar d'una corretja en una difícil maniobra aèria i es va precipitar contra el terra. Va ser traslladat d'urgència a l'Hospital General de Tampa, però va morir a causa de les ferides.

Notícies relacionades

Unes quantes hores abans del fatal accident, l'acròbata, casat i amb una filla, havia compartit una fotografia en blanc i negre al seu compte d'Instagram, en què explicava que estava a punt de representar per primera vegada, amb el seu company Pawel Walczewski, el difícil número que havien estat assajant. "Després de molta feina, entrenament i posada en escena, el nostre duo de cordes finalment es representarà aquesta nit. Ha arribat el moment", explicava el malaguanyat acròbata.

"Tota la família del Cirque du Soleil està commocionada i devastada per aquesta tragèdia. Yann ha estat amb nosaltres durant més de 15 anys i tots els que van tenir l'oportunitat de conèixer-lo l'estimaven", va escriure en un comunicat Daniel Lamarre, president de la companyia circense amb seu a Mont-real.