DOBLE ACTUACIÓ

Camila Cabello actuarà a Barcelona i Madrid al juny

Les entrades per al concert de la superestrella d'origen cubà es posaran a la venda el divendres 2 de març a les 10.00 hores

camila-cabello

camila-cabello

1
Es llegeix en minuts

La cantant cubano-nord-americana Camila Cabello actuarà al Sant Jordi Club de Barcelona el pròxim 26 de juny i al WiZink Centre de Madrid l'endemà, dins de la gira Never be the same tour 2018, segons ha informat aquest dimecres Doctor Music.

L'artista multiplatí, que ha iniciat recentment la seva carrera en solitari després d'abandonar Fifth Harmony el 2016, acaba de publicar el seu primer àlbum Camila i ja ha arribat al primer lloc de les llistes de vendes en diversos països.

El primer senzill d'aquest disc, Havana, ha aconseguit ser la cançó d'una artista femenina que més temps s'ha mantingut a la Radio Top 40 en els últims cinc anys, a més d'ocupar el número dos en la llista Hot 100 de Billboard durant sis setmanes.

Never be the same, la balada que dona nom a la gira, és un altre dels temes destacats d'aquest àlbum, juntament amb She loves control, que ha comptat amb la participació de Skrillex.

Notícies relacionades

Als seus 20 anys, Camila Cabello té més de 25 milions de seguidors a les xarxes socials i els seus vídeos sumen milions de reproduccions.

Les entrades per als dos concerts que oferirà a Espanya es podran adquirir a partir de les 10.00 hores del divendres 2 de març als punts de venda habituals.

Temes:

Música Concerts