AGRESSIÓ OBLIDADA

Cecilia Roth revela que va patir un abús sexual: "A mi em van violar a Madrid"

"Era un periodista espanyol (...) Aquesta situació estava molt esborrada en la meva vida", ha explicat

enn04g08

enn04g08 / JON BARANDICA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'actriu argentina Cecilia Roth ha confessat que va patir una violació a Madrid. "No va ser en l'àmbit laboral (...) Em va costar adonar-me'n i és la primera vegada que ho explico (...) Va ser clarament una violació, quan una diu no és no, va explicar l'artista en una entrevista audiovisual amb La Nación

Preguntada sobre si havia patit assetjament en la seva professió, Roth ha detallat la seva mala experiència personal: "A mi em van violar a Madrid. Va ser una situació que em va costar adonar-me que era una violació perquè era una persona coneguda meva. Era un periodista espanyol (...) Aquesta situació estava molt esborrada en la meva vida", segons les seves pròpies paraules.

El relat dels fets

La intèrpret ha explicat com van passar els fets. "Aquesta situació estava molt esborrada en la meva vida. M'havia deixat el meu nòvio, estava fatal, ell era més amic del meu nòvio que meu. Em va dir 'Vine, parlem'. Després, vam anar a casa seva. (…) Vaig acabar fent el que no volia fer, definitivament", lamenta.

Notícies relacionades

Roth, que no havia explicat el que havia passat perquè ho tenia "guardat", es va obrir per primera vegada en teràpia. "Mai més a la meva vida em va tornar a trucar. Ell sabia el que estava fent. Me'n vaig adonar en el moment".

Aquest episodi li va provocar un "bloqueig" tan gran que no en recorda ni el nom. "El vaig bloquejar totalment. Era un periodista espanyol però no me'n recordo ni com era la cara d'aquest individu. Mira el nivell de negació de fa anys… Segurament tenia por que em diguessin que jo l'havia provocat, o que si jo no volia no passava. Ara em sento amb l'obligació d'explicar-ho", ha manifestat.