A Twitter

Bayona difon el tràiler de la nova entrega de 'Jurassic'

La versió es distribuirà completa dijous i la pel·lícula s'estrenarà el 22 de juny de l'any que ve

jurasic

jurasic

1
Es llegeix en minuts

La nova pel·lícula del cineasta català Juan Antonio BayonaJurassic World: Fallin Kingdom, està en la recta final de la seva producció. Bayona ha publicat un tuit en què anuncia que el primer tràiler de la pel·lícula es coneixerà dijous. La versió definitiva de l'entrega de Jurassic Park Jurassic Parkarribarà als cines el 22 de juny del 2018.

Els grans processos de producció nord-americans planifiquen al detall cada punt dels llançaments cinematogràfics. Una vegada filmada i en teoria acabada qualsevol producció, l'etapa d'emissió del tràiler és vital per certificar el final del procés i preveure l'acollida que tindrà la pel·lícula. En funció d'aquests llançaments previs serà possible definir la campanya mundial de màrqueting adequada a escala mundial i distribuir els pressupostos de la promoció.

Notícies relacionades

La distribució en xarxes del cartell de la nova pel·lícula el juny passat va ser l'inici d'aquesta fase. Al pòster ja es podia llegir la inscripcióLife finds a way (La vida s'obre camí), a més d'aparèixer l'icònic logotip del parc d'atraccions. A vegades, les grans majors decideixen el canvi de títol si no té èxit entre el públic, encara que a aquestes altures de la producció serà complicat. Les imatges difoses per Bayona mostren el desenvolupament tècnic i les noves cotes de realisme a què ha arribat la saga a les seves mans. En un d'aquests vídeos, la típica carrera de dinosaures es percep amb més cotes de realisme que en les anteriors pel·lícules, amb qualitat fotogràfica extrema, preparada per a les noves sales de distribució en alta definició. 

La seqüela deJurassic Worlda càrrec de Bayona serà la segona etapa de la resurrecció de la saga, després que Colin Trevorrow s'encarregués de dirigir el 2015 la primera entrega.