EN UN ALTRE "RACÓ DE LA GALÀXIA"

Disney posa en marxa una quarta trilogia de 'Star Wars' i una sèrie de TV

El director d''Els últims Jedi', Rian Johnson, serà responsable de les pel·lícules, que es desenvoluparan al marge de la 'saga Skywalker'

ealos20574710 rian johnson171110111950

ealos20574710 rian johnson171110111950

1
Es llegeix en minuts

Des que Disney va adquirir Lucasfilm era vident que les fronteres de la franquícia Star Wars s'ampliarien de manera infinita, en un procés similar al del cine de superherois. Aquesta expansió sense fi tindrà un nou episodi en la nova trilogia que la presidenta de Lucasfilm, Kathleen Kennedy, ha anunciat. Tres pel·lícules que seran dirigides per Rian Johnson, el responsable de l'Episodi VIII que s'estrenarà aquest desembre, L'últim Jedi, i que si segueix el ritme de llançament de novetats establert en els últims anys garantiria estrenes anuals de pel·lícules de la saga fins a l'any 2025.

En un nou "racó de la galàxia"

La nova trilogia es desenvoluparà al marge de les noves pel·lícules de la saga Skywalker. Segons l'anunci oficial de la productora, "Johnson introduirà nous personatges d'un racó de la galàxia que la narrativa de Star Wars mai havia explorat".

Notícies relacionades

Johnson en serà el director i guionista, amb Ram Bergman com a productor. "Ens ha encantat la interpretació de Rian a Els últims Jedi. És una força creativa, i veure'l crear Els últims Jedi des del principi fins al final ha sigut una de les grans alegries de la meva carrera. Rian farà coses meravelloses partint de zero en aquesta nova trilogia", ha comentat Kennedy.

També televisió

A més de les pel·lícules independents, com Rogue One Solo: a Star Wars story, prevista per al maig del 2018, que es preveu que es vagin estrenant de manera biennal els anys en què no hi hagi films de les trilogies majors, el director general de Disney, Bob Iger, va anunciar que l'univers Star Wars també incorporarà una sèrie de televisió (amb actors reals, no d'animació com les moltes derivacions ja emeses en els últims anys), que estarà disponible en el servei de streaming de la companyia, l'any 2019, el mateix any en què haurà d'aparèixer l''Episodi IX, dirigit per J. J. Abrams.