A MONTJUÏC

El Saló del Manga de Barcelona comença amb les entrades esgotades per a tres dies

Ja no hi ha tiquets disponibles per a aquest dimecres ni per al cap de setmana

jcarbo36113592 barcelona 31 10 2016  icult   sal n del manga  galer a de di161031182250

jcarbo36113592 barcelona 31 10 2016 icult sal n del manga galer a de di161031182250 / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

El Saló del Manga de Barcelona ha començat aquest dimecres la que serà l'edició més espectacularedició. Durant cinc dies -fins ara el màxim eren quatre jornades-, els fans del còmic, l'animació i la cultura japonesa es donaran cita al recinte firal de Montjuïc, on trobaran 75.000 metres quadrats d'un recinte ple de botigues, activitats, conferències, projeccions de pel·lícules i sèries i els autors de les seves sèries favorites. Les entrades per al dimecresdissabte i diumengedissabtediumenge estan esgotades.

Puntualment, la fira ha obert les portes aquest dimecres a les nou del matí amb una notícia: la venda anticipada per dimecres també s'havia tancat, ja que les entrades per a la jornada estan esgotades. D'aquesta manera, els tiquets per a l'1 de novembre, dissabte i diumenge ja s'han esgotat, cosa que implica un nou rècord: l'any passat es van acabar les entrades per a dos dels dies de fira.

Des de dues hores abans que obrís el recinte, centenars d'aficionats esperaven pacientment per entrar-hi, una altra de les imatges clàssiques de la fira. En aquesta ocasió, potser per ser dimecres o per la nova política d'entrades i sortides (si se surt del recinte no s'hi podrà tornar a entrar), hi havia menys cues que en jornades d'altres anys amb entrades esgotades. Just abans de les nou, això sí, els que esperaven per entrar ja envoltaven l'edifici.

Notícies relacionades

A dins, el Saló del Manga viu la seva edició més espectacular: més metres quadrats, més estands (més de 215, el 9% més), més convidats i més novetats de productes que en anteriors edicions. Destaquen les exposicions en homenatge a Jiro Taniguchi, la de 100 anys d'anime i especialment la relacionada amb la robòtica i el manga, la protagonista de la fira.

Aquest dimecres un dels plats forts serà la visita d'un dels autors convidats: Masasumi Kakizaki (‘Rainbow, los siete de la celda 6 bloque 2’).