Carles Santamaria deixa la direcció dels salons del Còmic i del Manga

L'especialista en històries gràfiques abandona la seva activitat professional per motius de salut i serà substituït per Meritxell Puig

zentauroepp40524492 carles santamaria171013184347

zentauroepp40524492 carles santamaria171013184347 / PAU CORTINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Carles Santamaria, director dels salons del Còmic i del Manga de BarcelonaCarles Santamaria, ha decidit deixar la seva activitat professional per motius de salut, han informat aquest divendres fonts de l'organització. A partir d'ara, Meritxell Puig, nomenada directora general de Ficomic al mes de juny, assumirà també les funcions de direcció dels dos salons.

La junta directiva de Ficomic -entitat participada pels gremis d'editors, distribuïdors i llibreters de Catalunya per impulsar l'activitat de la indústria del còmic- ha expressat en el mateix comunicat el seu reconeixement a la feina de Carles Santamaria i a tot l'equip de professionals que col·laboren en l'organització dels dos salons per haver contribuït a situar-los com un clar referent a Espanya i Europa.

Notícies relacionades

Santamaria també ha comunicat la notícia al seu compte de Twitter.

Des de la seva incorporació a la Federació d'Institucions Professionals del Còmic (Ficomic) el 2007, els salons del Còmic i del Manga han experimentat un important creixement d'expositors, visitants i activitats.