El rocker Tom Petty es debat entre la vida i la mort

El carismàtic músic, de 66 anys, ha patit un atac cardíac

zentauroepp40391200 tom petty171002224737

zentauroepp40391200 tom petty171002224737 / Andrew Chin

1
Es llegeix en minuts

El carismàtic rocker nord-americà Tom Petty es debat entre la vida i la mort, després de patir diumenge a la nit un atac cardíac a casa seva, a Malibú, a 50 quilòmetres a l'oest de Los Angeles. El portal especialitzat en notícies de famosos TMZ havia informat que el músic, de 66 anys, havia mort, si bé després la mateixa web ha negat aquest extrem, a l'afirmar que encara "s'aferra a la vida".

La Policia de Los Angeles també ha rectificat a l'assegurar que "no té informació" sobre la mort del rocker. "Informacions inicials van ser involuntàriament proporcionades a algunes fonts mediàtiques", ha dit la Policia al seu compte de Twitter després que mitjans com CBS haguessin citat el cos policial a l'informar de la mort de l'artista. "La Policia de Los Angeles no té cap paper investigador en aquest assumpte. Demanem disculpes per qualsevol inconvenient en aquesta informació", ha afegit.

Petty va ser trobat inconscient i sense respirar diumenge, però els serveis d'emergència van aconseguir que recuperés el pols i el van traslladar a l'hospital UCLA de Santa Mónica.

El músic és una figura fonamental del rock nord-americà gràcies a discos com 'Tom Petty & the Heartbreakers' (1976), 'Damn the Torpedoes' (1979), 'Full Moon Fever' (1989) o 'Wildflowers' (1994).

Guardó i gira pels 40 anys de carrera

L'artista va rebre aquest any el guardó Persona de l'Any de l'Acadèmia de la Gravació, com a part dels actes previs als premis Grammy.

Notícies relacionades

Petty va estar de gira durant el 2017 amb un 'tour' amb el qual celebrava els 40 anys de carrera juntament amb la banda d'acompanyament The Heartbreakers.

La gira va començar el passat 20 d'abril a Oklahoma (EUA) i recentment havia passat pel festival Kaaboo de San Diego (17 de setembre) i pel llegendari Hollywood Bowl de Los Angeles, on amb Lucinda Williams com a telonera Petty va actuar tres nits (21, 22 i 25 de setembre).