CINEASTA DE PRESTIGI

Una actriu demanda el director coreà Kim Ki-duk per agressió

La demandant sosté que el prestigiós autor la va bufetejar, la va insultar i la va forçar a fer una escena despullada durant el rodatge de 'Moebius'

jgarcia39534681 file   in this oct  3  2015 photo  south korean director kim170803095734

jgarcia39534681 file in this oct 3 2015 photo south korean director kim170803095734 / Ahn Young-joon

1
Es llegeix en minuts

Una actriu ha demandat el premiat director de cine sud-coreà Kim Ki-duk per una agressió suposadament comesa el 2013 durant el rodatge del film 'Moebius'.

L'actriu, de qui no s'ha revelat el nom, ha denunciat recentment el cineasta davant la Fiscalia del Districte Central de Seül, segons van explicar fonts del ministeri fiscal a l'agència Yonhap. La demandant sosté que Kim la va bufetejar, la va insultar i la va forçar a fer una escena despullada durant el rodatge de 'Moebius', pel·lícula que no va acabar de rodar i en què finalment va ser substituïda per una altra intèrpret.

Segons ha explicat la fiscalia, el director, aplaudit per pel·lícules com 'La isla', 'Primavera, estiu, tardor, hivern... i primavera' o 'Hierro 3', serà investigat arran de la denúncia.

Notícies relacionades

'Moebius', una torbadora història sobre una família marcada per l'incest que es va exhibir al seu dia fora de competició a la Mostra de Venècia, va estar envoltada de polèmica perquè el director es va veure obligat a censurar en el metratge una vintena d'escenes perquè el Govern sud-coreà li permetés estrenar-la a les sales.

L'actriu Lee Eun-woo va ser la que va interpretar el paper principal femení a la cinta, que va comptar amb un pressupost mínim i es va rodar en vídeo digital, però es desconeix qui és la dona que originalment va ocupar el seu lloc i per què hauria esperat fins ara per presentar una demanda.