A LA PLAÇA DEL SOL

George Foreman i William Shatner passen la revetlla de Sant Joan a Gràcia

L'estranya parella gravava un capítol del 'reality' de viatges i humor de la NBC 'Better late than never', dedicat a la ciutat de Barcelona

foreman-shatner-2

foreman-shatner-2

2
Es llegeix en minuts
Julián García
Julián García

Periodista

ver +

Els presents al restaurant Envalira de la plaça del Sol de Gràcia no s'ho acabaven de creure. Entre els cinc homes vestits de blanc que acabaven de travessar la porta n'hi havia un que s'assemblava moltíssim a William Shatner, el llegendari capità Kirk de 'Star Trek'. "És ell, no ho dubtis, és ell, és el capità Kirk. Jo soc molt 'trekkie' i et juro que és ell", li deia un noi a la seva companya mentre li cosia el braç a cops de colze. No s'equivocava: l'home ros i compacte era Shatner. De la resta de visitants, n'hi havia un altre que era impossible no reconèixer: George Foreman en persona, imponent presència, dues vegades campió del món dels pesos pesants, medalla d'or a Mèxic-68, un dels grans de la boxa. La pregunta era tan òbvia com inevitable: ¿què hi feien Shatner i Foreman en un restaurant de Gràcia la revetlla de Sant Joan, just abans que la Flama del Canigó encengués la foguera situada al centre de la plaça del Sol?

L'estranya parella formava part d'una àmplia comitiva. Dos càmeres de televisió, un tècnic de so amb una perxa, mitja dotzena d'homes amb auriculars a l'orella dreta. I tres homes més vestits de blanc de cap a peus: el llegendari exjugador de futbol americà Terry Bradshaw, dues vegades guanyador de la Super Bowl als anys 70 amb els Pittsburgh Steelers; l'actor còmic i director Henry Winkler, guanyador de dos Globus d'Or pel seu treball a la sèrie 'Días felices'; i el també còmic Jeff Dye. Estaven rodant un capítol del 'reality' de viatges i humor de la NBC 'Better late than never' (Val més tard que mai), dedicat a la ciutat de Barcelona.

Notícies relacionades

Foreman, Shatner i companyia han estat una setmana llarga a la ciutat gravant el capítol. Basat en un famós 'reality' de la televisió coreana, 'Better late than never' presenta els veterans Foreman, Shatner, Bradshaw i Winkler, acompanyats del jove Dye, visitant diferents ciutats del món i explotant amb humor i desvergonyiment l'inevitable xoc cultural. Durant aquests dies, a més de viure en directe les emocions de la revetlla de Sant Joan en un punt emblemàtic de la Vila de Gràcia com la plaça del Sol (amb Shatner i Foreman poc donats a acostar-se al foc purificador, tot sigui dit), han conegut la ciutat a través dels seus inevitables símbols: la gastronomia, els castells i les sardanes.

Aquest dissabte mateix tenien previst viatjar a Madrid, on gravaran, també, un episodi de la segona temporada del 'reality', ambientat en diferents ciutats d'Europa. La primera temporada, emesa el 2016 a la NBC, els havia portat a quatre ciutats asiàtiques: Tòquio, Kyoto, Seül i una ruta de comiat per Tailàndia.