HBO estrena el documental de Colin Hanks sobre Eagles of Death Metal i l'atemptat del Bataclan

La pel·lícula s'ha projectat als EUA i estarà disponible a partir del 13 de febrer en el servei de 'streaming' de la cadena

ealos37150256 los angeles  ca   february 02   l r  sean stuart  josh homme170211133046

ealos37150256 los angeles ca february 02 l r sean stuart josh homme170211133046 / FilmMagic

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

HBO ha estrenat aquest divendres als EUA en sales de cine el documental produït per Colin Hanks sobre l'atemptat a la sala de festes Bataclan a París que va causar 90 víctimes a partir del testimoni de la banda que actuava en aquell moment a l'escenari, Eagles of Death Metal'. Està previst que la pel·lícula, 'Eagles of Death Metal: nos amis' estigui disponible en el servei de 'streaming' de la cadena a Espanya dilluns, 13 de febrer.

Notícies relacionades

Colin Hanks, amic dels membres del grup musical i fill de l'actor Tom Hanks, recupera imatges del tràgic concert i ha seguit els rockers californians durant tres mesos, fins a la seva participació en un concert d'U2 (amb aparició de Bono en el film) i el seu retorn als escenaris a París. La pel·lícula, segons HBO, "centra la seva atenció en els profunds llaços dels membres del grup entre si, i amb els seus fans, que els van portar a tornar a París per tocar de nou", assenyala HBO en el seu comunicat.

No obstant, després d'aquest retorn a París la imatge del grup no va quedar precisament ben parada almenys a França, entelada per les acusacions d'oportunisme i el rebuig a declaracions del líder del grup, Jesse Hughes, que va mostrar el seu suport a Donald Trump. Les primeres crítiques del film tampoc valoren amb molta benevolència que, davant la tragèdia que es va desencadenar, la cinta se centri en la relació entre els dos líders del grup, Jesse Hughes i Josh Homme (el segon dels quals no participava en el concert de París).