CINE PER EPISODIS

Nicolas Winding Refn prepara una sèrie per a Amazon

El director de 'Drive' i 'The neon demon' rodarà una sèrie criminal en la línia de la seva trilogia 'Pusher'

 

  / PAU MARTÍ

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Després de Martin Scorsese, Jane Campion, Woody Allen i un llarg etcètera, Nicolas Winding Refn –director de 'Drive' i 'The neon demon', entre altres títols de culte– és l'últim autor respectat del cine a passar-se al format sèrie. El danès prepara 'Too old to die young', 'Massa vell per morir jove', que fins on sabem no és cap 'remake' del debut d'Isabel Coixet del 1989. Es podrà veure a Amazon Prime Video el 2018, encara que no hi ha data clara d'estrena.

El drama criminal 'Too old to die young' s'anuncia com un retorn a l'estil de 'Pusher', la trilogia de cine urbà visceral, poblada per gàngsters i goril·les del Copenhaguen marginal, que va donar a conèixer Refn.

Notícies relacionades

Ell mateix s'encarregarà, com és habitual, del guió, ajudat en aquesta ocasió per Ed Brubaker, prestigiós guionista de còmics ('Angel of death', 'Incognito') que va començar a treballar per a la tele amb episodis de 'Batman: Black and white' i 'Westworld'.

Amb aquest projecte, Amazon reafirma la seva voluntat de posar-se ferma davant Netflix i HBO. En la seva cartera també té un projecte de Matthew Weiner (creador de 'Mad men') amb Robert De Niro i un altre de David O. Russell ('American hustle') amb Julianne Moore. Bons temps per ser serièfil.