VENUDES EN NOMÉS UNA HORA

Ja no queden entrades per veure Lady Gaga a Barcelona

Live Nation reitera que el concert del Sant Jordi serà l'únic que Lady Gaga oferirà a Espanya i els fans es queixen a les xarxes

Actuació de la cantant Lady Gaga en la Super Bowl.

Actuació de la cantant Lady Gaga en la Super Bowl. / REUTERS / ROBERT SEALE

1
Es llegeix en minuts

Després de la seva rutilant actuació en el descans de la Super Bowl, s'ha disparat el furor per Lady Gaga. Poc més d'una hora han durat les entrades posades a la venda per al concert de Lady Gaga al Palau Sant Jordi, el 22 de setembre, segons ha informat la promotora Live Nation. L'actuació forma part de la gira 'Joanne world tour', que començarà l'1 d'agost a la ciutat canadenca de Vancouver.

Per a desesperació dels fans, Live Nation ha reiterat que Lady Gaga no farà cap més actuació a Espanya. Després d'actuar a la capital catalana, la gira europea passarà per Zuric, Milà, Hamburg, Anvers, Amsterdam, París, Birmingham, Manchester, Copenhaguen, Estocolm, Berlín i Colònia.

Notícies relacionades

Amb el 'Joanne world tour', Lady Gaga presentarà el seu cinquè àlbum d'estudi, que recentment ha debutat en el número u del Billboard. Això situa la cantant com la primera artista femenina que l'aconsegueix quatre vegades de forma consecutiva en aquesta dècada.

INDIGNACIÓ DELS FANS

El fet que les entrades s'hagin esgotat tan aviat ha provocat que els seguidors de la diva hagin mostrat la seva indignació a les xarxes, al considerar-se "estafats" per Live Nation, la promotora del concert i l'encarregada de la venda d'entrades juntament amb Ticketmaster. Segons alguns usuaris, els portals s'haurien comprat a si mateixos una elevada quantitat d'entrades per revendre-les després a preus molt superiors. L'enrabiada ha començat quan, al cap de 10 minuts de posar-les a la venda, les de pista ja s'havien exhaurit, i a mesura que anava baixant el nombre d'entrades a la venda, pujava la revenda al portal Seatwave, del mateix grup que Ticketmaster i Live Nation.