CRIM AL NORD DE RIO DE JANEIRO

Tres detinguts per la mort de Loalwa Braz, la cantant que va popularitzar la lambada

El cos de l'artista brasilera va ser trobat carbonitzat dins d'un cotxe a la localitat brasilera de Saquarema

 

  / EFE / GASTÓN DE CÁRDENAS

1
Es llegeix en minuts

La Policia Civil de Rio de Janeiro ha detingut aquest dijous tres joves relacionats amb la mort de la cantant que va popularitzar la lambada, Loalwa Braz, el cadàver de la qual ha aparegut calcinat aquest dijous a la localitat brasilera de Saquarema.

Les autoritats han identificat els detinguts com a Wallace de Paula Vieira, de 23 anys, Gabriel Ferreira dos Santos, de 21, i Lucas Silva de Lima, de 18, a qui ha identificat com a autors del crim.

El delegat de la Policia Leonardo Luís Macharet ha assenyalat que els delictes que se'ls imputen poden comportar penes de fins a 30 anys de presó.

El cos carbonitzat de la cantant de 'Chorando se foi' va ser trobat a dins d'un vehicle ubicat a un quilòmetre de la posada Azur, segons ha informat l'Agència Brasil.

AGREDIDA FINS A QUEDAR INCONSCIENT

Les investigacions preliminars apunten que els tres detinguts van arribar a la posada, van trencar la porta d'entrada i van immobilitzar la cantant, propietària de l'establiment. Segons sembla, Braz va intentar defensar-se, però va ser agredida fins que va quedar inconscient.

Notícies relacionades

Llavors, va ser arrossegada fins al vehicle, que va ser traslladat fins al lloc on posteriorment va ser trobat. Una vegada estacionat, van decidir calar foc al cotxe amb el cos de la cantant a l'interior.

Un dels tres detinguts, De Paula Vieira, es va presentar davant la Policia com a testimoni i propietari del local, i va explicar que havia presenciat el crim, si bé després de cometre alguna contradicció va confessar la seva implicació en la mort de la cantant, de 63 anys.