DESPRÉS D'UNA FESTA D'EXCESSOS

Mor l'home que va inspirar DiCaprio per encarnar 'El lobo de Wall Street'

Dana Giacchetto, antic assessor de l'actor i altres estrelles de Hollywood, va morir després de protagonitzar un altercat en un club de Nova York

lobowallstreet

lobowallstreet

1
Es llegeix en minuts

Dana Giacchetto, antic assessor financer de l'actor Leonardo DiCaprio, i l'home en què es va inspirar per donar vida al seu personatge a 'El lobo de Wall Street'va ser trobat mort divendres de la setmana passada al llit del seu apartament a l'Upper West Side de Manhattan.

'L'agent de borsa de les estrelles' tenia 53 anys i va ser trobat sense vida i amb espuma a la boca. Algunes fonts han explicat que Giacchetto va assistir aquella mateixa nit a l'estrena de la pel·lícula 'Legends of Freestyle' al Lower East Side i que després va anar a la discoteca DL amb l'equip del film. 

FESTA D'EXCESSOS

Diuen que va ser una festa d'excessos i que Dana va protagonitzar una picabaralla amb els membres de la seguretat del club. Havia begut massa. "Hi va haver molts crits perquè no el deixaven entrar a la discoteca", va explicar un testimoni a 'New York Daily News' que, pocs minuts abans, havia vist Giacchetto a la zona vip del club amb les cantants Lisa Lisa i Soave Martínez, així com el director de la pel·lícula, Steve Stanulis.

Notícies relacionades

Segons sembla, l'exnòvia de Giachetto i mare dels seus dos fills no va poder amb ell quan va perdre el control fora del club i va haver de trucar als seus amics perquè l'ajudessin. Després, la policia va confirmar que, dos dies després d'aquella nit, diumenge passat, el seu cadàver havia aparegut de panxa enlaire al llit amb espuma a la boca.

TRES ANYS A LA PRESÓ

El financer, que en un altre temps va assessorar Tobey Maguire i Michael Stipe, el cantant de R.E.M., el 2001 va ser condemnat a 57 mesos de presó per apropiació il·legal d'entre 5 i 10 milions de dòlars. Va complir tres anys de presó, i ja mai va tornar a recuperar la seva existosa carrera a Nova York que el va portar fer-se amb personatges com Johnny Depp, Kate Moss, Mark Wahlberg i fins a John F. Kennedy Jr.