festival de música

Canet Rock sorprèn amb una flaixmob a l'estació de Renfe de plaça Catalunya

Un grup jove interpreta 'Bon dia' davant la mirada de curiosos, viatgers i la presència de Lluís Gavaldà

Canet Rock 2016 sorprèn al vestíbul de Renfe a la Plaça Catalunya amb una flaixmob interpretant ’Bon dia’ d’Els Pets. / ANA C. BAIG

1
Es llegeix en minuts

La música va sorprendre dijous a la tarda els usuaris de la Renfe que passaven per l'estació de plaça Catalunya. Al conegut vestíbul del suburbà barceloní es va gravar una flaixmob organitzada pel festival de música Canet Rock, que se celebrarà a Canet de Mar el 2 de juliol. Una banda jove va interpretar la cançó 'Bon dia' d'Els Pets davant la mirada dels viatgers. Més d'un centenar de persones van participar en el rodatge, que va implicar curiosos i fans de la banda liderada per Lluís Gavaldà, que també va participar en la gravació. 

2 DE JULIOL

Aquesta és una petita mostra de l'essència del festival quan falten menys de dos mesos perquè se celebri. Manel, La Gran Pegatina, Els Pets, Els Catarres, Sidonie i La Raiz són alguns dels reclams del programa d'aquest any. Aquesta és la tercera edició de l'era moderna del festival després de les exitoses celebracions del 2014 i del 2015.