DESPRÉS DE LA PLANTADA D'ADELE I REM

Els Rolling Stones tampoc volen Donald Trump

La banda ha demanat que "suspenguin tot ús (de les cançons) immediatament" en els actes de campanya de l'aspirant republicà

abertran33305160 hab01  la habana  cuba   24 03 2016   la banda bri160325164624

abertran33305160 hab01 la habana cuba 24 03 2016 la banda bri160325164624 / Alejandro Ernesto

1
Es llegeix en minuts

El grup de rock britànic The Rolling Stones ha demanat aquest dijous al virtual aspirant republicà a la presidència dels Estats Units, Donald Trump, que deixi d'utilitzar les seves cançons en els seus actes de campanya electoral, ha informat avui el mitjà especialitzat Billboard.

La petició de la llegendària banda liderada per Mick Jagger i Keith Richards arriba un dia després que Trump s'imposés amb claredat en les primàries d'Indiana, un triomf que va motivar l'abandonament per sorpresa de la carrera presidencial del seu principal rival, el senador per Texas Ted Cruz.

Dimecres també va anunciar la seva retirada l'últim contendent que quedava, el governador d'Ohio, John Kasich, cosa que va situar de facto el polèmic magnat com el candidat del partit republicà per a les eleccions del novembre, tot i que no té els 1.237 delegats necessaris per a la nominació automàtica (acumula fins ara 1.047).

'START ME UP' I ALTRES

Després de conèixer la seva victòria a Indiana i la retirada de Cruz, Trump va fer un discurs dimarts a Indianapolis en què la seva sortida a l'escenari va estar acompanyada de la cançó de The Rolling Stones 'Start me up'.

"The Rolling Stones mai han donat el seu permís a la campanya de Trump per usar les seves cançons", ha dit un representant del grup a 'Billboard', que ha afegit que la banda ha demanat que "suspenguin tot ús (de les cançons) immediatament".

'Start me up' no és l'única cançó de "Ses Satàniques Majestats" que Trump ha utilitzat al llarg de la seva campanya. D'acord amb la informació de 'The New Yorker', en els seus esdeveniments també han sonat, almenys, 'You can't always get what you want', 'Sympathy for the devil' i 'Brown sugar'.

Notícies relacionades

Altres temes que el controvertit milionari ha utilitzat en actes electorals són 'Tiny dancer' d'Elton John, així com cançons de Cats i The Phanton of the Opera.

ALTRES PLANTADES

The Rolling Stones no és el primer grup que ha mostrat el seu rebuig que Trump utilitzi les seves cançons amb fins polítics ja que, amb anterioritat, la cantant anglesa Adele, el rocker canadenc Neil Young i exmembres del grup nord-americà R.E.M. es van manifestar en el mateix sentit.