CARTELL DE LLEGENDA

Bob Dylan, Paul McCartney, els Rolling i Neil Young, junts en el festival del segle

Els productors de Coachella preparen per a la tardor un megaconcert de les llegendes vives del rock

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

Un cartell se somni: The Rolling StonesPaul McCartneyBob Dylan i Neil Young, entre altres llegendes del rock, es podrien reunir en el que ja es podria anomenar com el "megaconcert del segle". "Un esdeveniment històric" que tindria lloc a la tardor a Califòrnia, segons va publicar divendres 'Los Angeles Times'.

El diari, sense esmentar fonts, va dir que els organitzadors del festival de Coachella -que va començar divendres al desert californià- vol fer coincidir les llegendes del rock en un festival que tindrà lloc al mateix lloc, del 7 al 9 d'octubre.

The Who Roger Waters, membre fundador de Pink Floyd, completarien el cartell, segons el mateix diari.

DE 70 EN AMUNT

Tots els artistes estan en la seva setena dècada, excepte el guitarrista dels Stones, Ronnie Wood, que 'només' té 68 anys.

Si el projecte tira endavant, seria la primera vegada que Bob Dylan i Paul McCartney coincidirien en un mateix escenari.

Notícies relacionades

La revista especialitzada 'Billboard', que també s'ha referit al projecte, ha destacat els alts ingressos que un festival així podria generar. Els Rolling Stones i Roger Waters són, de fet, els músics amb més fortuna, al darrere de U2.

El festival de l'octubre podria ser un l'última actuació de The Who, ja que els seus membres han suggerit que aviat es retiraran.