Pedro Almodóvar llança el tràiler de 'Julieta'

El cineasta recupera el drama i l'univers femení en la seva pel·lícula número 20, que s'estrena el 8 d'abril

"És la història d'una mare que ha passat per problemes terribles. Els personatges pateixen moltíssim", adverteix

  / MANOLO PAVÓN

 
Tràiler de ’Julieta’.

/

1
Es llegeix en minuts
Olga Pereda
Olga Pereda

Periodista

ver +

Ja sabem una mica més de 'Julieta', la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, la número 20 de la seva filmografia. El cineasta acaba de llançar el tràiler del film, que s'estrenarà el 8 d'abril i en què recupera el drama després de 'Los amantes pasajeros', comèdia que per a molts va resultar fallida. També recupera una altra marca de la casa: l'univers femení, encara que amb un to diferent del de 'Volver' o 'La flor de mi secreto'.

'Julieta' és un drama "en què no hi ha lloc per a l'humor", en paraules d'Almodóvar. "És la història d'una mare que ha passat per problemes molt terribles al llarg de la seva vida", afegeix el cineasta, que llança un avís als seus futurs espectadors: els protagonistes pateixen "moltíssim".

Notícies relacionades

La pel·lícula, que s'havia de titular 'Silencio' i va canviar el nom per coincidir amb el nou treball de Martin Scorsese, parla del destí inevitable. Tracta, en paraules d'Almodóvar, del "complex de culpa i d'aquest misteri insondable que ens fa abandonar les persones que estimem, esborrant-les de la nostra vida com si no haguessin significat mai res. També parla del dolor que aquest abandonament provoca en la víctima".

Rodada a les ries altes gallegues, la serra de Huelva i els Pirineus aragonesos, la cinta narra trenta anys de la vida de la protagonista, interpretada per Emma Suárez i Adriana Ugarte. La seva història abasta des de l'any 1985 (la seva millor època) fins al 2015. Almodóvar també ha comptat amb Inma Cuesta, que dóna vida a l'amiga fidel i infidel; Rossy de Palma, la serventa esquerpa i competitiva; Nathalie Poza, la intransigència i la superioritat moral; Pilar Castro, casual companya de viatge; i Michelle Jenner, amiga de la infància i editora en una revista de moda. L'actor Darío Grandinetti dóna vida a l'amant adult.