Nike anuncia el llançament de les vambes autoajustables de 'Retorn al futur'

Michael J. Fox, protagonista del film, mostra a Twitter un prototip de les esportives, que es vendran a partir de la primavera del 2016

Nike fabricarà les Nike Mag, les vambes ajustables de ’Retorn al futur’, que seran realitat la primavera del 2016.

Nike fabricarà les Nike Mag, les vambes ajustables de ’Retorn al futur’, que seran realitat la primavera del 2016. / NEWS.NIKE.COM

1
Es llegeix en minuts

Michael J. Fox ja té les vambes autoajustables que portava a 'Retorn al futur'. A la seva pàgina web, Nike ha anunciat el llançament en la primavera del 2016 de les esportives que Marty McFly lluïa al film. I l'actor ja les ha mostrat a través de Twitter.

Les Nike Mag seran una edició limitada i només es podran aconseguir a través de subhasta, la recaptació de la qual es destinarà a la Fundació Michael J. Fox per a la investigació del Parkinson, una malaltia que l'actor pateix des de fa anys. Nike farà públiques les dates de les subhastes a través de la seva web i de les xarxes socials.

Nike ha explicat a la seva web que fa gairebé 30 anys se li va demanar que col·laborés en una pel·lícula que inclouria escenes ambientades en el món futurista del 2015. La marca va ser emplaçada a imaginar unes vambes d'esport que s'adaptessin al que se suposava que seria la tecnologia en l'encara llunyà 2015.

Notícies relacionades

El resultat d'aquell encàrrec seran les Nike Mag, que estaran equipades amb un nou sistema de cordons que s'autoajustaran quan detectin el moviment de l'usuari. A través de la tecnologia digital, la innovació farà realitat el que es va encunyar com a "cordons d'alimentació".

"Vam començar a crear una cosa per a la ficció i ara la convertim en realitat, inventar una nova tecnologia que beneficiarà tots els atletes", ha explicat el president i CEO de Nike, Mark Parker, a la web de la companyia.

Temes:

Nike