PREMI PRINCESA D'ASTÚRIES

Coppola és rebut a Oviedo amb música d''El padrí' tocada amb gaita

La Reina assistirà a l'homenatge que aquest dijous rebrà el cineasta a Gijón

1
Es llegeix en minuts

Un gaiter de la banda La Laguna del Toroyu va donar aquest dimecres la benvinguda a Francis Ford Coppola a la ciutat d'Oviedo interpretant la banda sonora d''El padrí'. El cineasta recollirà aquest divendres de mans del rei Felip el premi Princesa d'Astúries de les arts 2015. Abans, aquest dijous a la tarda, la Reina assistirà a l'acte d'homenatge al director que tindrà lloc al teatre Jovellanos de Gijón.

Segons ha informat la Fundació Princesa d'Astúries, el director de cine Rodrigo Cortés moderarà aquesta trobada, que comptarà amb la intervenció musical de Carlos Núñez en quartet i amb la participació de l'actriu Maribel Verdú, protagonista de 'Tetro', un dels últims treballs de Coppola.

A la nit, el Rei presidirà el XXIV Concert Premis Princesa d'Astúries, organitzat per la Fundació Princesa d'Astúries en col·laboració amb la Fundació Cajastur Liberbank, que se celebrarà a l'auditori Príncipe Felipe d'Oviedo.

Notícies relacionades

El cor de la Fundació i l'orquestra Oviedo Filharmonia oferiran la 'Missa per a solistes, quatre veus i orquestra', més coneguda com a 'Missa de Glòria' de Giacomo Puccini, sota la direcció del mestre Marzio Conti, amb la participació del tenor Ramón Vargas i del baríton David Menéndez.

Està previst que la Reina també vagi a l'auditori Príncipe Felipe, a Oviedo, on se celebra el XXIV Concert Premis Princesa d'Astúries.

Temes:

Oviedo Astúries