ÒBIT

Mor Rod Taylor, protagonista d''Els ocells'

L'actor australià ha mort a Los Angeles als 84 anys

1
Es llegeix en minuts

L'actor Rod Taylor, protagonista d''Els ocells' (1963) d'Alfred Hitchcock amb Tippi Hedren, ha mort per causes naturals als 84 anys a Los Angeles, han informat els seus representants a mitjans nord-americans.

La mort de l'intèrpret australià es va produir dimecres passat a casa seva, envoltat per la seva família, han indicat les mateixes fonts.

"El meu pare estimava la seva feina", va dir la seva filla Felicia al confirmar el decés en un comunicat enviat als mitjans, en què va destacar que "ser actor va ser la seva passió".

Rod Taylor va ser una de les grans estrella del cine dels Estats Units, amb més de 50 pel·lícules rodades a Hollywood al llarg de la seva carrera.

El seu paper més recordat és el de Mitch Brenner, protagonista del clàssic d'Alfred Hitchcock 'Els ocells' (1963).

Notícies relacionades

'La màquina del temps' (1960), de George Pal i basada en la novel·la de H.G.Wells, va ser una altra de les seves pel·lícules més cèlebres, a més de 'Chuka' (1967) i 'Els lladres de trens' (1973), el seu últim paper important a la gran pantalla.

La seva última actuació en el cine va ser en el paper de Wiston Churchill a la pel·lícula "Maleïts malparits" de Quentin Tarantino, amb què va obtenir un premi del Sindicat d'Actors.