COMENÇARAN A GRAVAR A PRINCIPIS D'ANY

Sopa de Cabra presentarà un nou disc el 2015

La banda de Girona ja fa diverses setmanes que prepara les noves cançons, explica el guitarrista i compositor Josep Thió

Concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi, el setembre del 2011.

Concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi, el setembre del 2011. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

El grup català Sopa de Cabra preveu tornar a gravar noves cançons a principis de l'any que ve, segons ha publicat la revista 'Enderrock' i ha confirmat Gerard Quintana a EL PERIÓDICO. La banda de Girona gravarà en estudi les cançons que compondran el nou disc que sortirà a la venda al llarg del 2015, va anunciar aquest divendres el guitarrista i compositor Josep Thió en el transcurs de la presentació a Girona del llibre 'Llach, lletra i música', de Xavier Amat, segons la mateixa revista.

Segons Thió, el grup ja fa diverses setmanes que prepara les noves cançons. L'últim disc d'estudi del grup català va ser 'Plou i fa sol' (2001), mentre que la seva última gravació discogràfica va ser 'El retorn. Palau Sant Jordi 09/09/2011' (2011), sobre la seva gira de tornada als escenaris el 2011. Aquest 2014 s'ha commemorat el 25 aniversari de la publicació del primer disc de Sopa de Cabra, titulat amb el mateix nom del grup, que va ser editat el 1989 per Salseta Discos.